Το ενδιαφέρον του κόσμου για τον Απόλλωνα είναι διάχυτο. Αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις στα εισιτήρια διαρκείας που αν και η ομάδα αγωνίζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, η ζήτηση είναι μεγάλη.
Αύριο, λοιπόν, πολλοί φίλοι της ομάδας θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση και θα εμψυχώσουν τους παίκτες για την νέα προσπάθεια που θα κάνει το συγκρότημα του Νίκου Καρούλια για την άνοδο στην Γ' Εθνική.
Στις 18:00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση και το παρών θα δώσουν και τα νέα αποκτήματα αλλά και οι... παλιοί.
Ανάμεσα τους και οι Λίγκος, Κόης και Κωνσταντίνου(φωτο).
To σήριαλ με την παραμονή του τελευταίου είχε... χάπι εντ, μιας και επεκτάθηκε ο δανεισμός για ακόμα έναν χρόνο από τον Ατρόμητο, όπου και ανήκει. Ενδιαφέρον για τον 20χρονο μέσο, με συμμετοχές στα τμήματα των Παίδων της Εθνικής, είχαν δείξει και ομάδες από την Γ' κατηγορία με τον Βύζαντα να έφτασε ένα βήμα μακριά από την απόκτησή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
