Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπήκε ο Αλφαρέλα στον Άρη

Μπήκε ο Αλφαρέλα, μέρος του προγράμματος και ο Γένσεν στον Άρη 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ευχάριστα νέα προέκυψαν για τον Μανόλο Χιμένεθ από τη σημερινή προπόνηση του Άρη, καθώς για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Μιγκέλ Αλφαρέλα επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Γάλλος επιθετικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (31/01, 17:00) με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Φρέντρικ Γένσεν, ο οποίος επιστρέφει μετά από απουσία μίας εβδομάδας λόγω ίωσης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ