Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκε να απορριφθεί το αίτημα του ΠΑΟΚ για μετάθεση της ώρας διεξαγωγής του παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Πέμπτη στο δεύτερο παιχνίδι των δυο ομάδων για την φάση των «32» του Europa League.
Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει αίτημα με το οποίο ζητούσε ο αγώνας να ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος και όχι στις 19:00. Ωστόσο η UEFA δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ προκειμένου να μην επηρεαστεί η τηλεοπτική μετάδοση.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πρότειναν στον ΠΑΟΚ να γίνει το παιχνίδι την Τετάρτη, πρόταση που δεν έγινε δεκτή από την ελληνική ομάδα.
Από την πλευρά της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα είχε αντίρρηση να μετατεθεί η ώρα έναρξης νωρίτερα από το προγραμματισμένο καθώς κάτι τέτοιο δεν θα επηρέαζε την προσέλευση των φιλάθλων της στο «Λουζνίκι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
