Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καζίας: Κάποιοι δεν θέλουν τον Πανσερραϊκό στην Super League!

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έκανε λόγο για μαύρη σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκφράζοντας τα παράπονά του κατά της διαιτησίας λίγο μετά την ήττα (1-0) της ομάδας του από την ΑΕΛ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα έντονα παράπονα του για την διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ εξέφρασε μετά το τελευταίο σφύριγμα ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας, κάνοντας λόγο για μαύρη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε αγωνιστικά σήμερα και γι' αυτό θα μιλήσω εγώ και όχι ο προπονητής μας. Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι κρίμα. Απαιτούμε τον σεβασμό για τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας στο γήπεδο».

Για τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Πανσερραϊκός: «Η φάση του πέναλτι είναι ξεκάθαρο χέρι και δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Επίσης, στο γκολ της ΑΕΛ προηγείται φάουλ. Υπάρχουν και άλλες φάσεις και γενικότερα ήταν μια μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι δεν χρήζει αγωνιστικής ανάλυσης».

Για την συνέχεια: «Ο Πανσερραϊκός θα συνεχίζει να παλεύει, υπάρχουν αρκετοί βαθμοί ακόμα. Βέβαια, αν συνεχιστεί η κατάσταση όπως σήμερα, τότε καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι δεν θέλουν τον Πανσερραϊκό στην Super League. Εμείς, όμως δεν θα τους κάνουμε την χάρη και θα το παλέψουμε. Η ομάδα έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι. Έδωσα συγχαρητήρια στον προπονητή μας για την σημερινή εμφάνιση κάτω από τέτοιες συνθήκες».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ