Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σλοτ: Δεν δεχτήκαμε γκολ επειδή παίζαμε με δέκα παίκτες

Ο Ολλανδός τεχνικός της Λίβερπουλ στάθηκε στο δεύτερο γκολ της Μπόρνμουθ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την ήττα 3-2 από τη Μπόρνμουθ, ο Άρνε Σλοτ έγινε ο μόνος προπονητής της Λίβερπουλ, από το 1992 και μετά, που χάνει σε μία σεζόν τρία ή περισσότερα ματς στις καθυστερήσεις, σε επίπεδο Premier League.

Το αήττητο 13 αγώνων της Λίβερπουλ έλαβε τέλος και ο Ολλανδός στάθηκε στη φάση του 2-0 της Μπόρνμουθ, όπου η ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω τραυματισμού του Τζο Γκόμεζ. Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφέρει το γεγονός πως η ομάδα του έπαιξε ξανά, μετά από 48 ώρες, ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα της.  

Ο Σλοτ είπε πως "προσπάθησα να τους φωνάξω να βγάλουν την μπάλα εκτός παιχνιδιού... Νομίζω ότι ο τρόπος που δεχτήκαμε αυτό το γκολ δεν ήταν συγκεκριμένα επειδή μείναμε με 10 παίκτες".

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Σλοτ τόνισε: "Το να δεχόμαστε 3 γκολ είναι υπερβολικό, οπότε θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι αν σκοράρουμε δύο. Είναι δίκαιο να πούμε ότι στα τελευταία 10 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί περισσότερα... Η Μπόρνμουθ είναι μια τόσο δυναμική ομάδα, παίζει μία φορά την εβδομάδα. Είχαμε μόνο δύο ημέρες ξεκούρασης, ίσως η μόνη ομάδα του Champions League που είχε δύο ημέρες ξεκούρασης μετά από έναν εκτός έδρας αγώνα και μετά έπαιζε εκτός έδρας, με τόσες πολλές φορές τους ίδιους παίκτες, αλλιώς ο κόσμος θα έλεγε: ‘Η Λίβερπουλ έχει μια μεγάλη ομάδα - θα έπρεπε να μπορεί’, όχι, θα έβλεπα πόσες φορές πρέπει να παίξουν οι ίδιοι παίκτες, οπότε μπορώ μόνο να τους σέβομαι πολύ. Μας πόνεσε στο τέλος".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ