Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Daily Mail: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επενδύσει στον Μουζακίτη

Η αγγλική ομάδα βλέπει στο πρόσωπο του 18χρονου μια μεσοπρόθεσμη επένδυση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει, σε δημοσίευμά της, ότι ο Χρήστος Μουζακίτης είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να επενδύσει για το μέλλον.

Η αγγλική ομάδα βλέπει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ως μια μεσοπρόθεσμη επένδυση. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να συνδυάσει έμπειρους παίκτες με ταλέντα που μπορούν να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές, και ο Μουζακίτης ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το προφίλ.

Ο 19χρονος διεθνής μέσος έχει πραγματοποιήσει 24 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν, μοιράζοντας τρεις ασίστ. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Μουζακίτη πάνω από 40 εκατ. ευρώ και μόνο με ανάλογη προσφορά θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ