Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League γίνεται γνωστό πως τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν με δεκάλεπτή καθυστέρηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κρούσματα βίας που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάσημ ακατά διαιτητών και ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Super League αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ θα ξεκινήσουν με δεκάλεπτη καθυστέρηση, σε συνέχεια απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ως πρώτο μέτρο αντίδρασης στα επαναλαμβανόμενα κρούσματα βίας κατά των διαιτητών».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!