Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΑΕΚ ο Ντέρεκ Κουτέσα αντιμετωπίζει μυικό τραυματισμό. Η κατάσταση του εξτρέμ της ΑΕΚ θα επανεκτιμάται συνεχώς και δεν μπορεί να οριστεί συγκεκριμένο χρονικό όριο για την επιστροφή του.
Mε δεδομένη και την απουσία του Ελίασον το πρόβλημα με τον Κουτέσα δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στα εξτρέμ. Για την ΑΕΚ ακολουθεί ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα με Άρη εντός, Φιορεντίνα εκτός και ΠΑΟ εκτός.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Πότε πρόλαβε κι αυτός ; 20 λεπτά παίζει κάθε εβδομάδα …
Το ιατρικό μας όλο και μας εκπλήσσει με τη συνέπειά του. Τώρα μάλλον είδαν πως δεν μπορούν να πετύχουν ποτέ εκτίμηση και είπαν να δηλώσουν επισήμως "δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει". Τουλάχιστον να μας ενημερώσουν, για τη σπάνια περίπτωση - θλάση - του Κουτέσα υπάρχει αντιμετώπιση στη βιβλιογραφία η μπορεί να το ψάξουμε και αλλιώς ?
Περαστικά στο Ντέρεκ!
Άμεσα να γίνει αλλαγή στην Ευρωπαϊκή λίστα μέχρι να επανέλθει και να μπεί στη θέση του ο Καλοσκάμης!
Τη κατσαμε τη βαρκα με λιγα λογια. Ταχυτητα 0 πλεον περαν του Κοϊτα. Ο Ροτα παιζει με δεμενο ποδι. Τα στοπερ μας αργα και στο κεντρο ντεφορμε Μαριν. Οσο τρεχει ο Πινεδα θα τρεχει η ομαδα.