UEFA CONFERENCE LEAGUE - LEAGUE PHASE
ΑΕΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Αγιά Σοφιά - ΟΠΑΠ Arena
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χοσέ Λουίς Μουνουέρα (Ισπανία)
Αποτέλεσμα-σοκ για την ΑΕΚ! Η Ένωση, δεν κατάφερε να νικήσει την αδύναμη η Σάμροκ Ρόβερς μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον, χάνει έδαφος στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς, βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το πέναλτι-ανακάλυψη του Μουνουέρα, με τους Ιρλανδούς να σκοράρουν από το πουθενά, ωστόσο από εκεί και πέρα όλες οι αποφάσεις που πήραν οι κιτρινόμαυροι, ήταν λάθος. Κυρίως στο τελευταίο μισό του αντιπάλου η ΑΕΚ τα έκανε ΟΛΑ λάθος. Υστέρησε στη δημιουργία, υστέρησε και στην αποτελασματικότητα, καταφέρνοντας μόνο να ισοφαρίσει με το πέναλτι του Γιόβιτς στο 90’.
Με τον Στρακόστα στα δοκάρια, τους Μουκουντί-Ρέλβας στην άμυνα, τους Ρότα-Πήλιο στις πλευρές, τους Μαρίν-Πινέδα δίδυμο στον άξονα, τον Μάνταλο στο “10”, τους Κουτέσα-Γκατσίνοβιτς στα φτερά και τον Γιόβιτς στην κορυφή ξεκίνησε ο Μάρκο Νίκολιτς. Η ΑΕΚ μπήκε στο ματς με ένταση, θέλοντας να βγάλει πίεση ψηλά, ψάχνοντας το γκολ. Ήταν η ομάδα που δημιουργούσε από τα άκρα και τον άξονα με κινητήριο μοχλό τον Πινέδα όμως υστερούσε στην τελική πάσα είτε μιλάμε για δημιουργία είτε για εκτέλεση. Ο Δικέφαλος δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, όχι όμως κάτι σημαντικό. Εν τέλει, από το πουθενά, κόντρα στη ροή του αγώνα, η Σάμροκ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 21’ με το πέναλτι-ανακάλυψη του Μουνουέρα, το οποίο αξιοποίησε ο Μπουρκ. Ο Ισπανός διαιτητής μετέφρασε ένα τζαρτζάρισμα του Μαρίν σε αντικανονικό μαρκάρισμα και παρ’ ότι το VAR διαφώνησε και τον φώναξε για να πάρει πίσω την εφεύρεση του, εκείνος όσο απίστευτο κι αν ακούγεται επέμεινε, έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και έβαλε μπροστά στο σκορ από το πουθενά τους Ιρλανδούς. Η ΑΕΚ στο διάστημα μέχρι την ανάπαυλα ήταν “παγωμένη” μετά από αυτή την εξέλιξη. Είχε καλή κυκλοφορία ως ένα σημείο ωστόσο υστέρησε στο τελευταίο τρίτο της Σάμροκ και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.
Με δυο αλλαγές ξεκίνησε στην επανάληψη η ΑΕΚ με τον Νίκολιτς να περνά στο ματς Πιερό-Κοϊτά, αντί των Μαρίν-Κουτέσα, γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2 καθαρό. Η Ένωση ανέβασε την πίεση και την ένταση της, φόρτωσε τα αντίπαλα καρέ και έπαιξε μονότερμα την Σάμροκ που κλείστηκε στο δικό της μισό. Ο Δικέφαλος δημιούργησε καλές στιγμές με τους Πινέδα, Πιερό και Κοϊτά όμως κανένας από αυτούς δεν είχε το απαιτούμενο καθαρό μυαλό στην εκτέλεση. Όπως δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό και στη δημιουργία στο τελευταίο μισό του αντιπάλου. Με τα σουτ των Κοϊτά - Γκατσίνοβιτς υπό καλές προυποθέσεις να περνούν ψηλά. Η ΑΕΚ παρ' ότι είχε αυξήσει την πίεση της δεν σκόραρε ούτε στο 82' όταν ο Γκατσίνοβιτς σέντραρε και ο Γιόβιτς μπροστά από το τέρμα με προβολή αστόχησε από το μισό μέτρο! Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Γκραντ με τον Γιόβιτς να ισοφαρίζει από τα 11 βήματα σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά ο Νίκολιτς πέρασε στο ματς τους Περέιρα-Βίντα με τον δεύτερο να πηγαίνει να παίξει στην περιοχή της Σάμροκ! Στο 94' ο Γιόβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία από κοντά να σκοράρει με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος και την ΑΕΚ να πετά δυο πόντους που ίσως τις στοιχίσουν στη συνέχεια.
ΑΕΚ: Στρακόσια, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος (90' Περέιρα), Πινέδα, Μαρίν (46’ Πιερό), Κουτέσα (46’ Κοϊτά), Γκατσίνοβιτς (90' Βίντα), Μάνταλος, Γιόβιτς.
ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ: ΜακΓκίντι, Γκρέις, Λόπες, Κλίαρι, Μάθιους (46' Γκραντ), Ο'Σάλιβαν, Μάλεϊ (72' Κλαρκ), Γουάτς (46' Μπάρετ), Νιούτζεντ, ΜακΓκόβερν (68' Μαντρόιου), Μπουρκ (46' ΜακΕνεφ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Μ αυτήν την ομάδα , ντρεπόμουν που παίζαμε μαζί της. Κατάντια. Το να κινδυνεύεις να χάσεις και να χαίρεσαι για το βαθμό της ισοπαλίας...τι να πω. Ντροπη τουλάχιστον.
Ντρέπομαι για το «ποδόσφαιρο» που παρουσιάζει η ομάδα μου .
Η ομάδα δυστυχώς δεν δείχνει τίποτα που να σε κάνει να είσαι αισιόδοξος ότι θα βελτιωθεί. Αργή ανάπτυξη, ανύπαρκτο πλάνο στο επιθετικό παιχνίδι, έλλειψη φαντασίας. Λυπάμαι που το λέω, αλλά κατά πάσα πιθανότητα με το σημερινό αποτέλεσμα αποχαιρετούμε την Ευρώπη, εκτός πιστεύει κανείς ότι με αυτή την μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στη Φλωρεντία ή στην Σαμψούντα.
Όσο ποιο γρήγορα φύγει ο τσαρλατάνος που ονομάζεται προπονητής τόσο ποιο σύντομα θα ελπίζουμε να δούμε κάτι καλύτερο... γιατί μας πόνεσαν τα μάτια μας άλλη μια φορά!!!
το να φύγει ο καράφλας φίλε μου σημαίνει ότι πρέπει να έρθει ένας πολύ καλύτερός του, νομίζεις ότι θα φέρουν;
Διώξτε τις αργοκαρουτες που γεμίσατε το ρόστερ. Ας γίνει μια αυστηρή κριτική και σε αυτούς που έφεραν το νέο αίμα πρώην ποδοσφαιριστών στην ομάδα.
Το πιο αργό ρόστερ της Superleague. Ένταση μηδέν. Πλάκα μας κάνουν οι διεκδικητές του τίτλου και με τους μικρομεσαίους ματωνουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα...
Δυστυχώς ο’ποιοι τα βλέπανε κάποιοι μίλαγαν για τοξικότητα κάποιοι που τον έλεγαν εμμονικο τρώγανε μαύρο η αλήθεια όμως δυστυχώς δεν άργησε να φανεί
Κανένας διαιτητής δεν φταίει, όσο εχθρικός κι αν είναι. Αυτή την ομάδα στην έδρα μας, θα έπρεπε να την κερδίσουμε στο χαλαρό. Η ΑΕΚ έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχολογίας. Εάν δεν πάει καλά το παιχνίδι, θολώνουν.
Δεν υπάρχει κλάση φίλε. Δεν υπάρχει Λιβάι, δεν υπάρχει Τσουμπερ, δεν υπάρχει Αμραμπαντ. Εμεινε μόνο ένας Πινέδα και ο Γιοβιτς που ψάχνει να βρει τα πατήματα του και που είναι φανερό ότι δεν τον βολεύει να παίζει φορ, αλλά πίσω απο τον φορ, γι αυτό και στο β που μπήκε ο Πιερό, έγιναν ευκαιρίες. Αν τώρα ο Γκατσίνοβιτς απο τα 5 μέτρα, κάνει πάσα στο αντίπαλο τέρμα, κανένας προπονητής δεν μπορεί να το διορθώσει, απλά τον δίωχνεις και παίρνεις κάποιν που μπορεί
Δεν μπορει ο Νικολιτς να συνεχισει στην ομαδα, το λεω μετα τα ντερμπι με παοκ και γαυρο που ειπε οτι η ομαδα πηγε καλα...δεν καταλαβαινει που βρισκεται και ποιο ειναι το προβλημα, πως θα το λυσει;;;;;;;;;;;;;;;;
Είστε όλοι λάθος , για αυτούς που έχουν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους όλα πήγαν μια χαρά ,αυτός είναι ο σκοπός τους έτσι θέλουν την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ,ρε λες το αφεντικό τους να τους δώσει και πριμ, καθόλου απίθανο . Είμαι 50 και το έργο κάτι μου θυμίζει.Λευτερια στην ΑΕΚ
Νομίζω ότι πλέον η γνώμη μου για τον Νικολιτς ολοκληρώθηκε. Αρχίζω και τον θεωρώ επικίνδυνο. Πραγματικά σήμερα είμαι εξοργισμένος μ αυτά που είδα. Η ΑΕΚ έπαιζε 80 λεπτά απ τα άκρα, γιατί ποδόσφαιρο κανονικό ΔΕΝ μπορεί να παίξει και στο ένα ακρο έπαιζε ο Κοϊτα κι ο Κουτεσα μόνοι τους, γιατί ο Πηλιος δεν ξέρει ούτε σέντρα να κάνει, κι απ την άλλη ο καημένος ο Ροτα πάλι ολομόναχος, γιατί ο Γκατσινοβιτς ήταν άθλιος για 90 λεπτά. Στο σημερινό ματς δε χρειαζόταν απολύτως τίποτα για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να κερδίσει η ΑΕΚ αυτή την ομάδα Β Εθνικής, αλλά αν το ποδόσφαιρο που "διδάσκει" αυτός ο τύπος είναι τόσο άθλιο και με τέτοιες άθλιες επιλογές, η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει ΚΑΝΕΝΑΝ. Το άλλο εξωφρενικό είναι αυτή η κλικαδοποιήση των ιτς, που θυμίζει δεκαετία του 90 και τρώει το ευρωπαϊκό όνειρο του Καλοσκαμη, την παρουσία του Γιονσον, το μέλλον στην ομάδα του Μητογλου. Και στο καπάκι κάνει απαράδεκτες δηλώσεις για ατυχίες κι άλλες τέτοιες μεταφυσικές σαχλαμάρες. Ο Νικολιτς είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ. Ας μείνει όσο θέλει στην ΑΕΚ, δεν είμαι εγώ ο πρόεδρος, αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου που θεωρεί ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ τρώνε κουτόχορτο
Τι έγινε μεγάλε; Κάναμε την ΑΕΚ προθάλαμο για την εθνική Σερβίας; Ο Γιοβιτς επέστρεψε, συζητιέται ο Γκατσινοβιτς (που αρχίζω και υποψιάζομαι ότι γι αυτό έπαιξε σήμερα 90 λεπτά), ένας βοηθός πήγε να "βοηθήσει" κι ακούγεται και τ όνομα του Νικολιτς για τον πάγκο. Τι έγινε παιδιά; Μας δουλεψανε ψιλό γαζί οι Σέρβοι; Μη σου πω ότι και γι αυτό προτιμήθηκε ο Γκρουγιτς. Άντε μην αρχίσουμε να παίρνουμε αναποδες
Venga -Idemo …Los poulos
Βγάζει πολλη θλίψη η ομάδα. Κάθε φορά γίνεται ακόμα χειρότερο.. Προχτές σκοτώσαμε το θηρίο (Πανσιτωλικος) στο 92 και σήμερα από ενα άλλο μεγαθήριο πήραμε Χ στο 90. Δεν μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω αν ήταν πέναλτι της Σαμροκ η όχι.
Πολλοί παίχτες του υπάρχοντος ροστερ δεν κάνουν για τις πιο πολλές ομάδες της Σούπερ λιγκ. Αν ο πρόεδρος δεν κοιτάξει να αλλάξει την ομάδα έρχονται δύσκολα χρόνια. Οι κακές διαιτησίες αποτελούν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θέμα αλλά τα προβλήματα της ομάδας είναι τεράστια...
Συμφωνώ φίλε, η ομάδα εχει τεράστια προβλήματα στελέχωση, σταφ και διοίκησης..
Στα του ματς, να πούμε ότι κάποια Ρόβερς πήρε «Χ» στη Φιλαδέλφεια — από το ιρλανδικό πρωτάθλημα, άκουσον άκουσον, το οποίο είναι από τα χειρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτή η… κάποια Ρόβερς, που πλήρωνε το διπλό 23 απόδοση, ομάδα με συνολική αξία 4 εκατομμύρια, ήρθε και πήρε αποτέλεσμα.
Ο άλλος στον πάγκο έβλεπε το 0-1 και προφανώς κοιτούσε τον πάγκο αναρωτώμενος ότι δεν έχει κανέναν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτη να βάλει για να κάνει κάτι — γιατί δεν κάνουν. Έναν Καλοσκάμη έχουμε και τον άφησε εκτός για να πάρει τον Λιούμπισιτς. Μιλάμε για παράνοια.
Πάμε τώρα στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι.
Ψάχναμε προπονητή από τον Μάιο, καθυστέρησαν, και μας έλεγαν ότι θα βρούμε έναν προπονητή που θα ταιριάζει στο υπάρχον υλικό, ενώ ο Κούτεσα που πήραμε ήταν τάχα σε συνεχή επικοινωνία με τον υποψήφιο προπονητή. Και ξαφνικά… σκάει ανακοίνωση για τον Μίστερ, ο οποίος ήθελε να παίξει ρόμβο. Καμία λογική.
Περιμέναμε 2,5 μήνες τον Ντέσερς — που τελικά καλύτερα που δεν τον πήραμε — και καταλήξαμε στον Γιόβιτς, με παραπανίσια κιλά, αλλά ξέχασα… μας λέγατε ότι «αυτό είναι το σκαρί του».
Πάμε να δούμε τις μεταγραφές:
Πενράες
Γκρούκιτς
Γιόβιτς
Μαρίν (ντεφορμέ συνέχεια)
Ζοάο Μάριο
Από μέτριες έως αίσχρες μεταγραφές. Και το χειρότερο; Χωρίς προοπτική μελλοντικής πώλησης.
Μόνο οι Καλοσκάμης, Ρέλβας και Κούτεσα έχουν κάποια προοπτική. Συνεπώς, ποσοστιαία, οι μεταγραφές είναι τραγικές.
Αν βάλεις στην εξίσωση και το υπάρχον υλικό, για ΑΕΚ δεν κάνουν ούτε οι μισοί.
Συνολικά, πρέπει να φύγουν ΧΘΕΣ και να μην τους ξαναδούμε:
Οντουμπάτζο, Καλένς, Πήλιος και Πενράες (κάτι βλέπουν που δεν το πιστεύουν — και ούτε έχει πείσει),
Μαρίν, Γκρούκιτς, Λιούμπισιτς, Γκατσίνοβιτς, Πιέρο, Περέιρα, Βίντα, Μήτρογλου, Γιόνσον (αφού δεν υπολογίζονται).
Μιλάμε δηλαδή για 13 παίκτες.
Η ομάδα δεν έχει καμία προοπτική, κανένα πλάνο και συνεχίζει να προβληματίζει.
Τσέλιε, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ηλιούπολη, Ρόβερς, Παναιτωλικός.
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ, δεν αντέχουμε άλλο.
Εκεί στη διοίκηση έχετε τη μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά αυτό που δεν μπορώ να διανοηθώ φέτος είναι ότι ανεχόμαστε να παίζουν αυτές οι “απάτες” στο χορτάρι.
Ας βγει επιτέλους η διοίκηση να πει:
«Κύριοι, δεν υπολογίζουμε το 75% από εσάς. Πουλήστε τους ή δώστε τους σωστούς δανεικούς και παίξτε με την Κ19.»
Πόσο χειρότερα θα έπαιζαν απέναντι στη σημερινή ομάδα ή στην Ηλιούπολη;
Ντροπή. Η ανοχή τέλος.
Εχεις απόλυτο δίκαιο φίλε, σε όλα όσα γράφεις.
Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα για την σημερινή ΑΕΚ…
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα.. Θα διαφωνισω μόνο για Πενραις και Μαρίν....
Αδερφέ έχεις δίκιο σε όλα εκτός από ένα . Δεν υπάρχει διοίκηση , όλα στον αυτόματο , κάποιος αγόρασε την ΠΑΕ ή για να βγάλει χρήματα ή να την καταντήσει παράρτημα .
Ομάδα απροστάτευτη σε όλους τους τομείς .
Ο Ριμπαλτα μας έχει γεμίσει με παλτά και ο Νίκολιτς προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί τα καφενεία τύπου Σαμροκ,Ηλιουπολης κλπ δεν μπορούν να κερδιθουν από το δικό του καφενέ.Καληνύχτα….
NIKOΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΛΙΒΑΔΕΙΆ. ΑΥΤΟ.
Ακόμα να καταλάβετε ότι ο προπονητής δεν είναι το πρόβλημα....ο Πιερο που δεν στρίβει ποτέ, ο Γκατσινοβιτς που απλα δεν σε τίποτα, ο πηλιος που το παλικάρι έχει σαφές ταβάνι και ο 37 χρόνων Βιντά που δεν αντέχει πολλά άλλα ακόμα δεν φταίνε; εγώ θυμάμαι να ζητάει μπακ ο Νίκολιτς και να του φέρνουν...κανέναν. Θυμάμαι επίσης που έχει βγάλει εκτός τον οντουμπατζο εξαρχής και έχεις έναν Ρότα όσο πάει και αντέξει.. είμαστε με Περέιρα και μανταλο στα χαφ που κάνει μπαμ ότι δνενειναι για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βασικοί. Και έχεις έναν κουτεσα έναν ελιασον και έναν κοίτα χωρίς διαχείριση γιατί πρέπει να καλύψεις τις θέσεις που δεν έχεις βλέπε δεκαρι.
...και ο Γιαννικης καλός ήταν στα Γιάννενα!!
Ο Ριμπαλτα μας έχει γεμίσει με παλτά και ο Νίκολιτς προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί τα καφενεία τύπου Σαμροκ,Ηλιουπολης κλπ δεν μπορούν να κερδιθουν από το δικό του καφενέ.Καληνύχτα….
To Κονφερενς και η πορεία σε αυτό, είναι ο μόνος εφικτός στόχος και η γκέλα τεράστια σήμερα. Όσο κλόουν και να ήταν ο σημερινός διαιτητής, το να μην μπορείς να κάνεις μια έστω καλή τελική, όταν έχεις τέτοια κατοχή, είναι κατόρθωμα. Αν είχαμεπρόεδρο που ειχε διάθεση να ρίξει χρήμα, παίκτες θα είχαν τελειώσει σήμερα. Τι να τον κάνω τον Γκατσίνοβιτς αν από τέτοιες θέσεις, δεν μπορεί να κάνει μια τελική της προκοπής, ας πάει να παίξει εκεί που του αρμόζει. Ο Νίκολιτς δεν ξέρω τι όνειρο είδε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σήμερα και ούτε ξεκίνησε, ούτε έβαλε τον Πενραις, μπας και κάνει αυτός μια σέντρα της προκοπής. Ο Γιοβιτς έχασε και αυτός ένα άχαστο. Ο Πιερό μπορεί να μην έκανε ο ίδιος τελική, αλλά στο β ημίχρονο με την παρουσία του, η ομάδα ήταν ασύγκριτα πιο επικινδυνη. Λείπουν παίκτες με προσωπικότητα, σαν τον Τσουμπερ και τον Αμρμπαντ, που κάκιστα επέμενε ο Αλμέιδα και έφυγαν πέρσι. Δεν υπάρχει παίκτης πλην του Πινέδα και του Μάνταλου που είναι στα τελειώματα, να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Τα συστήματα του Νίκολιτς, απέναντι σε ομάδες που παίζουν μαζική άμυνα, δεν δουλεύουν. Πιθανόν όταν γυρίσει ο Ελίανσον και ο Ζινι, να βελτιωθούν κάπως τα πράγματα, έως τότε όμως μπορεί να ήμαστε εκτός στόχων και στο πρωτάθλημα και στο Κόνφερενς. Κακά τα ψέματα η ομάδα είναι κυρίως οι παίκτες, οι σημαντικοί της κάθε ομάδας. Πέρσι πουλήθηκε ο Λιβάι και στα πλέι οφς είχαμε μόνο ήττες. Φέτος με το που τραυματίστηκε ο Ελίανσον, η ομάδα δεν μπορεί να βρει εύκολα γκολ, ούτε κόντρα στην Ηλιούπολη. Η Αμπερντιν είναι ειδική περίπτωση, ομάδα που ενώ δεν είναι καλή, να παίξει ανοιχτά και δίχως σκοπιμότητες. Η σημερινή αντίπαλος είναι ο κανόνας. Διαρκείς διακοπές, τάχα τραυματισμοί, μαζικό ταμπούρι κτλ
Δυστυχώς άρρωστη κατάσταση και άλλη μια χαμένη χρονιά! Νίκολιτς πρέπει να φύγει χτες, ήρθε για να παίξει ρόμβο και μείναμε με 9 χαφ αλλά με 3 μπακ, 3 εξτρέμ και 3 στόπερ.
Ο τύπος είναι επικίνδυνος!! Το μόνο καλό που μας έβαλε στους ομίλους αλλά…..!! Παίζει ο συμπατριώτης του ο Γκατσινοβιτς που έχει να παίξει από το Νταμπλ. Αφήνει Πηλιο μέχρι το 85 ! Ότι και να πω είναι λίγο! Ηλιοπουλε άλλαξε τα όλα γιατί εσύ θα τα ακούσεις! Αν δεν μπορείς πουλά και φύγε!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Βρείτε μια λύση, μας έχετε αρρωστήσει!! Αυτό δεν είναι ΑΕΚ!
Απλα.!! . Η αγαπημένη μας ομαδα δεν εχει πλεον τους παιχτες που τις αξιζουν , τον προπονητη που της αξιζει , τον τεχνικο διευθυντη που της αξιζει και δυστυχως και την διοικηση που της αξιζει. Το πιο ανησυχητικο ομως ειναι οτι θα αδειασει και τους ολοενα και πιο λιγους χιλιαδες συνεπεις πιστους , της Αγια Σοφιας που ανυπομονουν να την δουν και συνεχιζουν να την στηριζουν . Καλα ξεμπερδεματα .!! Ισπανοι - Σερβοι - !!!! ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νικολιτς και λοιπα παλτα δρομοοοο!!! Φτιαχτε νεα ομαδα το Γεναρη!!! Αρρωστησαμε!!!
με τοσα κενα (αριστερο-δεξι μπακ, σεντερ μπακ, δεξι εξτρεμ, και 2 παιχταραδες απο το πολυ ψηλο ραφι στο αμυντικο χαφ και στο φορ) και τον Αντσελοτι να φέρεις, τα ιδια θα εχεις.
Ήθελα να ήξερα τα dislike για πιο λόγο!
Κωνσταντίνε δεν διέκριναν ακριβώς τι έγραψε ο gypaetos για αυτό τα dislike. Φυσικό είναι …έτριβαν τα μάτια τους .
Προσβλήθηκανε τα κασκολ
Εγω προσωπικα εβαλα dislike γιατι ο προπονητης παρελαβε ενα απαρχαιομενο ροστερ το οποιο χρειαζεται ξηλωμα, μετα θα δουμε την ομαδα του και τι θελει να παιξει. Το καλοκαιρι ερχονται αλλαγες.
Δεν υπαρχει το πολυ μετριος ως φραση αδερφια μου εκει στο ΑΕΚ365. Υπαρχουν τα, καλος, κακος, πολυ καλος, πολυ κακος, και υπαρχει και το μετριος. Η ΑΕΚ ειναι απο κακη εως πολυ κακη. Ο δε Νικολιτς, που εσκουζα τον Αυγουστο να τον δουμε πρωτα, προκαλει απο συγχυση , εως γκρινια, εως θυμο. Αναλογα το τι νευρα και τι αντιληψη εχει ο καθε ΑΕΚτζης οπαδος. Η ομαδα δεν εχει απολυτως καμια ταυτοτητα μεσα στο χορταρι και κανενα πλανο. Ο Γκατσινοβιτς ειναι ενα κεφαλαιο πονου μονος του. Δεν του αξιζει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τεταρτη και πεμπτη ευκαιρια. Το συνολο του λαου της ΑΕΚ του εχει δωσει οσες ευκαιριες μπορει να δωσει ενας λαος που πληρωνει για να δει την ομαδα του. Τις εκαψε ολες μονος του ο Γκατσινοβιτς, εαν ξαναπαιξει σε σημαντικο ματς θα μιλαμε για εμμονη, και θα ξεκινησουν και μουρμουρες για Νικολιτς και Σερβικη ή Σλαβικη γενικοτερα κλικα. Επομενως ειναι τοξικος ο Γκατσινοβιτς και πρεπει να εξαφανιστει απο καθε σημαντικο ματς. Ομαδα σε Σερβια/Κροατια/Σλοβενια να τον πουλησουμε θα βρουμε. Να φυγει οπωσδηποτε. Ο Πηλιος δεν κανει για το μεγεθος της ΑΕΚΑΡΑΣ. Ο Πηλιος ειναι σουπερ για μικρομεσαια ομαδα που καθεται πισω. Η ΑΕΚ εχει στοχο το Εβερεστ ομως. Ας παει στον Αρη να μεγαλουργησει να θεοποιηθει απο τον μπουγατσα. Οι δυο τιτανες που τα δωσανε ολα για την ΑΕΚ, οι λατρεμενοι Βιντα και Μουκου, εκτιθονται πια ως αργοι, συνεχεια. Ο Βιντα ειδικα, εχει νευρα απο την πρωτη φαση. Δεν χωρανε πια στην ΑΕΚ. Για ενα ημιχρονο ισως. Ακομα και για 60 λεπτα ισως. Αλλα για βασικοι σε μαραθωνιο, οχι. Σταματαω εδω την κριτικη σε παικτες αν και εχω παραπονα μεγαλα και απο αλλους. Εχουμε παικτες ικανους να κατεβουν να κερδισουν οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα. Αλλα δεν ξερω αν ο Νικολιτς μπορει να διαλεξει αντικειμενικα την καλυτερη ενδεκαδα πια. Μου εχει προκαλεσει τεραστιο μπερδεμα. Και λιγα λογια για τον αγνωστο σε ολους μας, νεο ιδιοκτητη μας, τον Κυριο Μαριο Ηλιοπουλο. Γενικως, μεχρι σημερα εχουμε ακουσει και δει κατι Βενγκα, αυτοπροσδιορισμους οτι ειναι επαναστατης, και προτροπες να φορεσουμε ζωνες. Εγω την φορεσα την ζωνη. Αλλα εσκασε η γρια η μανα μου και μου λεει παιδι μου γιατι φορας ζωνη ενω εισαι στασιμος? Δεν εχει ιδεα κανενας μα κανενας ΑΕΚτζης που εχουμε μπλεξει. Τι θα μας ξημερωσει. Ειμαστε απαντες ανασφαλεις. Ανασφαλεις για το ροστερ, για τον προπονητη μας, και το χειροτερο, για τον ιδιοκτητη μας. Με ενα πιθανο διπλο στον ΟΦΗ θα κατεβει η ενταση, απλα ομως για να ξανα ανεβει μετα απο καποιο κακιστο θεαμα σαν το σημερινο. Και ειναι δεδομενο οτι θα δουμε ξανα τη σημερινη αθλια εικονα. Ζητω το πιο μεγαλο, το πιο σημαντικο κλαμπ της χωρας και της γης ολοκληρης. Ζητω η Αθλητικη Ενωσις Κωνσταντινουπολεως, η πονεμενη και λατρεμενη ΑΕΚΑΡΑ!
Προπονητη που αφηνει Καλοσκαμη εκτος Ευρωπης για να
παρει τον Λιουμπισιτς και ως αλλαγη περναει μεσα τον Βιντα στο σημειο που βρισκεται το ματς...Τον στελνεις λογιστηριο αυριο το πρωι.-
Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη κλπ κλπ
Μην περιμένουμε φέτος κάτι γιατί χρειάζεται να ξεφορτωθούν 7 παίχτες και αφού τώρα τον Ιανουάριο φυσικά και δεν πρόκειται να φύγουν 7 και να πάρουν 7, μόνο υπομονή και ζαναξ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Έχουμε θέμα με τα πούλμαν και αυτό γίνεται γιατί ο Πιερρό είναι "αθλητής" του σούμο και όχι ποδοσφαιριστής και ο Γιοβιτς δεν είναι καθαρός φουνταριστός. Έτσι λοιπόν γίνονται 20 ευκαιρίες εκ των οποίων οι δυο τρεις είναι καλές και εκ των οποίων αυτών δεν έχουμε και παίχτη να κάνει το απλό.
Επίσης δεν βγαίνουν καλές σέντρες και δεν γίνονται καλά σουτ εκτός περιοχής. Ε, τι άλλο θέλετε για να μπαίνουν γκολ με το σταγονόμετρο. Οι μόνοι που την πάτησαν ήταν οι Σκωτσέζοι που έδωσαν χώρο, όλοι οι άλλοι που δεν δίνουν μας βγάζουν την πίστη.
Παίχτης Πηλιος δεν υπάρχει. Εκνευριστικος σε κάθε επιλογή που κάνει, και ο γκατσινοβιτς το ίδιο, τσαρούχι στο τσαρούχι και ατομιστής.
Ο Ρότα σε λίγο θα θέλει σουπερμαντολινη καθώς παίζει συνεχώς για να βγάζει μια καλή σέντρα στις 10.
Όπως βλέπω εγώ την ομάδα θέλουμε ΑΜΕΣΑ τρία μπακ αριστερό, δεξί και σέντερ και επιθετικό που να κολλάει,εκτός των γκολ, και με τον Γιοβιτς.
Οι μικροί μας έχουν αποκωδικοποιήσει και οι ανταγωνιστές δεν μας φοβούνται. Αν θες να κάνεις ομάδα η τα χώνεις η έχεις σκάουτινγκ να σπέρνει η και τα δύο. Εμείς δυστυχώς έχουμε Πιερρό και τον κοιτάμε μπας και κάποια στιγμή μάθει κοντρόλ και δεν είναι για πικνικ στο βάθος του οφσάιντ καταστρέφοντας και τις επιθέσεις των άλλων παιζοντας ελληνορωμαϊκή.
Το καλοκαίρι βλέπεις τον Πιερρό και μετά βλέπεις τον Τετεϊ και αποφασίζεις να κρατήσεις τον πρώτο αντί να δώσεις κάποιο αστείο ποσόν και να πάρεις τον δεύτερο και να κάνεις και οικονομία διώχνοντας τον πρώτο. Τώρα λοιπόν γιατί έχουμε απορίες για τα τεκταινόμενα της ομάδας....
Είπε ότι θέλει τρεις μεταγραφικές περιόδους, άντε να σας δούμε γιατί από υπομονή σε υπομονή ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ πάμε εδώ και 20 χρόνια, έχουν αλλάξει οι εποχές και σήμερα δεν τρώει το μεγάλο ψάρι το μικρό, αλλά το γρήγορο ψάρι το αργό.
1) Δεξιό μπακ ισάξιο η καλύτερο του Λαζαρου (εχουμε 1 ειναι έτοιμο να σκάσει) 2) Αριστερο μπακ (ο Πηλιος ειναι για Αστερα και Κηφισια οχι για ΑΕΚ) 3) Σεντερ μπακ (εχουμε 2.5) 4) Αμυντικο χαφ παρα πολυ υψηλού επιπέδου, μαεστρο να κοβει και να ραβει (δεν εχουμε κανενα) 5) Δεξιό εξτρεμ καθαρόαιμο 6) ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ να εχει ευκολο γκολ, να μαρκάρει να ειναι παιχταρας, οχι αλλα στοιχήματα στο ΦΟΡ. Αυτή ειναι η αλήθεια, θέλετε να τη δείτε εχει καλως, αν θελετε να βαφτίζεται το κρέας ψαρι, τετοια σαν τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σημερινά θα εχουμε ολο το χρονο.
Υπερβολικά κρίμα και βαθιά κατρακύλα.
Αλλά μην ξεχνάτε ότι παίζαμε και με Πήλιο Κοίτα Πιέρο.
Δλδ με 8 παιχτες και φέραμε ισοπαλία.
Τέλεια!
Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα βρει τ δύναμη να διώξει 7 παίκτες με τ μια το καλοκαίρι ο υπερβολικά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άπειρος για την ΑΕΚ μέχρι στιγμής, Ηλιόπουλος ακα "Super Mario" και τα μυαλά στα κάγκελα.
Πάρα πολύ λίγος για την ομάδα μεχρι τώρα.
Οταν παιζεις με μια ανυπαρκτη ομαδα στην εδρα σου και φερνεις ισοπαλια τοτε εχεις αποτυχει και δεν υπαρχουνε ουτε ελαφρυντικα ουτε δικαιολογιες.Πολλοι παιχτες οπως ο Πιερο ο Γκατσινοβιτς και ο πηλιος απλα δεν κανουνε για την ΑΕΚ.Ειδικα τον γκατσινοβιτς δεν θελω να τον ξαναδω να φοραει την φανελα της ΑΕΚ ουτε σε φιλικο ουτε για 1 λεπτο..Νικολιτς δυστυχως τελευταια και αυτος δεν πειθει καθολου ουτε με την διαχειριση τις ομαδας ουτε με τις δηλωσεις του..
Μαύρα αποτελέσματα, μαύρος χειμώνας προ των πυλών . Δεν είναι ομάδα αυτό το συνοθύλευμα.Ξήλωμα μέχρι και στις κορίνες στα Σπάτα. Δεν είναι ΑΕΚ αυτό το έκτρωμα.
Παίκτες με -ιτσ στο γήπεδο περιπατητες με τσέπες γεμάτες . Παίκτες με -ιτσ στο πάγκο που κακώς κάθονται ακόμα και στον πάγκο αλλά με πολλά χρήματα λαμβάνειν Προπονητής -ιτσ που δε μπορεί να βρει κανένα σύστημα να κερδίζει καφενεία Μουκουντι που νομίζει ότι είναι ο φαν ντάικ ( τρομάρα του) Μαρίν πιο αργος και από θάνατο Ο πηλιος που δε φταίει που παίζει αλλά μόνιμα θυμίζει μόνο αθλητή Πιέρο με φιλότιμο αλλά λίγος Τι μας έχει μείνει; Μανταλος, Ρότα και Πινέδα . Συγνωμη αλλά με τρεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτες συν Στρακοσια δε κερδίζεις ούτε τη γειτονιά μου Ομάδα ανύπαρκτη και άρρωστη Κατά τα άλλα μόνιμα κατηγορείται ο Ρότα ο οποίος σταματά να αποδίδει γιατι 17 αγώνες παίζει όλη τη πλευρά μόνος και του βγαίνει η γλώσσα γραβατα
Αδειες κερκιδες και αδειες φανέλες αφου πολλοι απο αυτους που επαιξαν αποψε ηταν αόρατοι. Γκατσινοβιτς , Πηλιος θλιβεροί , ο Πιερο καταφέρνει να βγει offside ακομη και οταν η περιοχη ειναι γεματη παικτες. Κριμα για τον Πινέδα που παλεψε σαν παλικάρι αποψε. Ας λύσει τα συμβολαια των ανυπαρκτων και ας κατεβασει ενα μιγμα Κ19 και οσων πραγματικά αξιζουν να φορανε την ενδοξη φανελα της ομαδας μας.
Κρίμα για την ΑΕΚΑΡΑ μας , στην ζωή ότι δίνεις παίρνεις ,νόμος .
Καληνύχτα Ευρώπη.
Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα με αυτούς που την διοικούν. Αλλά καλά μας κάνουν αφου έχουμε επιτρέψει να ευνουχήσουν έναν λαό που ποτέ δεν έσκυβε το κεφάλι. Για τον Μελισσανίδη ανέβαινε πανό " Παίχτες λαχεία , στελέχη παρωδία , άλλη ΑΕΚ έταξες το 2013 " , για τον άνρωπο που ασκεί διοίκηση δεν έχει ακουστεί τιποτα από κανέναν. Μαγκιά του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και επειδή πολλοί θα πουν για υπομονή και στήριξη και μπλα μπλα μπλα , σε μια αρμάδα τσιουάουα που πιο πολύ γαβγίζουν παρά δαγκώνουν , απο τον κάθε παίχτη ξεχωριστά , τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο που βάζει το λιθαράκι του στην κατακρεούργηση του DNA της ΑΕΚ , έχω να τους πω ότι συμβάλλεται και εσείς στην σμίκρυνσή της.
Λεγάμενε που κάνεις τον πρόεδρο , ναι εσύ που όποτε βρίσκεις ευκαιρία και κάμερα πας απο κοντά λες και μοιράζουνε λεφτά. Κατάντησες την ΑΕΚ οριακά στο επίπεδο του αρουλη , αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Βάλε στην ομάδα πωλητήριο , να έρθει ένας άνθρωπος και να διώξει όλα τα παρτάλια που μάζεψες με ρουσφέτια. Μαλθακέ.
Η ομάδα πρέπει να ξαναβρεί νοοτροπία νικητή.να ξαναγίνει η ΑΕΚ που θυμόμαστε ,η ΑΕΚ που έπιανε απ' το λαιμό ομάδες τύπου σαμροκ και Παναιτωλικόυ και που κοίταζε μεγαλύτερες στα μάτια .να αποτινάξει από πάνω της το κόμπλεξ που έχει δημιουργηθεί κόντρα σε γαύρους βορρά και νότου .να παίζουν μαζί μας και να ξέρουν ότι θα περάσουν δύσκολα ότι και να γίνει. Δυστυχώς δεν βλέπω ο Νίκολιτς να είναι αυτός που .μπορεί να το δώσει αυτό κι ακόμα πιο δυστυχώς πρέπει να χαθεί η χρονιά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελείως για να αλλάξουμε προπονητή ..
Αδουλευτη ομάδα χωρίς πλάνο ότι κάνει ο καθένας ατομικά.Μηπως θα φέρει κανένα ειδικό ο προεδραρας για να του πει ότι δεν κάνουν οι ειδικοί που έφερε.Τρελιτσα φουμαρα
Περιμένεις κάθε φορά να έρθει η ώρα που θα παίξει η ομάδα. Ετοιμάζεσαι με προσδοκίες να δεις τον αγώνα και προς το μέσο του αγώνα δεν αντέχεις να βλέπεις. Στο τέλος έχεις χάσει την όρεξη και αναρωτιεσαι αν αξίζει να στεναχωριέσαι και αν υπάρχει ελπίδα να γίνει κάτι καλύτερο. Το πρόβλημα με την ομάδα μας δεν είναι ότι έχει κακιές στιγμές, αλλά συνολικά ανεβαίνει. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί που κάνει κάτι καλό μετά τα διαλύει όλα. Μικραίνουν την ομάδα ενώ υπάρχουν ευκαιρίες. Για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φέτος δεν έχω προσδοκίες για την ομάδα. Απλά θα παρακολουθώ .
Πρόεδρος με νοοτροπία 80's, προπονητής με νοοτροπία μικρής ομάδας, χωρίς όραμα να χτίσει κάτι μεγάλο, απλά να παίρνει τα ματς 1-0. Παίκτες από μέτριοι ως κακοί, γήπεδο πλέον μισοάδειο.....Δεν μπορώ να τα βάλω με τον Πήλιο που δίνει πίσω γιατί δεν μπορεί να "δει" πάσες ανάμεσα στις γραμμές όπως κάνουν όλα τα μοντέρνα μπακ. Δεν μπορώ να τα βάλω με τον Περέιρα που μπήκε στο 80 κι έμοιαζε κουρασμένος, ούτε με τον Πιερό που δεν σκοράρει, ούτε με κανέναν ατομικά. Το έγκλημα έγινε όταν ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τίγρης πούλησε σε αυτούς τους 2 την ομάδα. Όλα τα άλλα θα έρχονταν με μαθηματική ακρίβεια. Και δυστυχώς θα έρθουν πολύ πολύ χειρότερα....Ίσως και αρχής γενομένης το Σ/Κ με τον ουραγό ΟΦΗ. Είχε δίκιο ο Αντωνάκης τελικά που έλεγε επί μήνες ότι φταίει ο Αλμέιδα, και τελικά έπεισε κ τον Μάριο........αποδείχτηκε ότι έφταιγε ο Αλμέιδα. Έφυγε ο κομπογιανίτης, τον πήραν κάτι άσχετοι στην Ισπανία και εμείς πετάμε. Συγχαρητήρια σε όλους που σε 2 χρονάκια από το 2-3 στο Μπράιτον επί μιας ομάδας αξίας 100δων εκατομμυρίων, φτάσαμε να σώζουμε το Χ από Ιρλανδούς εντός έδρας...........
3 Προσωπα θα αναφερω (με αυξουσα σειρα σημασιας) > ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΕΙΔΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.... ΤΕΛΟΣ
ΚΑΝΤΕΜΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΕ ΔΥΟ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.Ο ΓΚΑΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΚΟΙΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΚΗ ΜΠΥΡΑΡΙΑ.
ΥΓ1. ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ, 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!
ΥΓ2. ΤΙΓΡΗ ΗΣΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ??
Προφανώς και ΔΕΝ του αρέσει ρε δίλε. Όπως σε όλους μας. Τι να κάνει όμως; Αυτός έκλεισε Ματίας για 5 χρόνια και ήρθε ένας απίθανος με την αυλή του, έφερε και τον τεράστιο Ριμπάλντα και αφου τον άφησαν χωρίς επιθετικό απο τον Γενάρη και μετά, τον έδιωξαν για να πάρουν τον προπονηταρά απο τη Σερβία. Με αθτόν μπάλα ΔΕΝ πρόκειται να δούμε. ΤΟ ΜΟΝΟ του καλό παιγνίδι ήταν με την Άντερλεχτ στο ναό. ΤΕΛΟΣ!
Μην μασάς ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ.Παιζαμε απέναντι σε μια διαιτησια σάπια και μια ομαδα ντροπη του ποδοσφαίρου.Μονοι μας και ολοι σας!!!Η ΑΕΚΑΡΑ δεν πεθαίνει ρε!!!
Η ΑΕΚ περσυ φτιάχτηκε για τρεις διοργανώσεις και διαλύθηκε επειδή κατέληξε σε δύο.
Φέτος η ΑΕΚ φτιάχτηκε για δύο διοργανώσεις με στόχο να τερματίσει πίσω από το δίπολο γαύρων και βρέθηκε να παίζει σε τρεις. Και αυτό τη διαλύει. Σήμερα είναι ζήτημα αν έπαιξαν 7-8 κανονικοί παίκτες και κάτι αστείοι με φανέλες της ΑΕΚ. Μεγάλες οι ευθύνες του προπονητή αλλά ακόμα μεγαλύτερες αυτών που έκαναν μια ΑΕΚ με το 4ο καλύτερο ρόστερ της Ελλάδας καθαρά και χωρις υλικό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που να έχει δυνατότητα να αντεπεξέλθει στις ελάχιστες απαιτήσεις έστω του Κονφερενς.
Πενραιζ δεν έπαιξε καθόλου ενώ έχει σέντρες, Πηλιος το ανάποδο. Γκατσι το ίδιο ακριβώς. Αλλά δε φταίνε αυτοί ούτε ο κακός διαιτητής. Αλλά το 0 πλάνο και σήμερα
Μια ήττα απέναντι σε μία ομάδα που έπρεπε να βάλουμε έξι έστω και με κάλπικο πέναλτι πονάει πολύ και οι αναλύσεις περιττεύουν...
Αλλα έστω η ομάδα σήμερα έχασε για τρεις λόγους:... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
1. Κάκιστη απόδοση πολλών παιχτών
2. Αλλοπρόσαλλο κοουτσαρισμα, ειδικά στο τέλος
3. Κερκίδα που έριχνε γιούχα στους παίκτες
Εμείς μόνο ένα μπορούμε να αλλάξουμε.
Να απολυθεί ο προπονητής που ακρωτηρίασε την ΑΕΚ από τα αριστερά. Έβαλε το γομάρι δεύτερο σέντερ φορ και είχε από την πλευρά αυτή Πήλιο που δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μια γιόμα της κακιάς ώρας και τον Κοϊτά να συγκλίνει. Έτσι όλες οι επιθέσεις γινόταν από δεξιά, όπου μεταφέρθηκαν όλοι οι Ιρλανδοί. Πινέδα κρίμα τα χιλιόμετρα, καταφέρνει να σουτάρει και να σεντράρει πάνω στον πιο κοντινό αντίπαλο, ακόμα κι όταν δεν είναι μπροστά του, Γκατσίνοβιτς απίστευτο κατσίκι, Κοϊτά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νομιστεράκι. Γνωστός του Λανουά ο διαιτητής, όσο τραγική και αν έχει καταντήσει η ΑΕΚ δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχε νικήσει έστω και 1-0, αν δεν είχε δοθεί το πιο ξεφτιλισμένο πέναλτι που έχω δει την εποχή του var και μάλιστα μετά από χρήση του!
Σας ειχα κανει μια αναλυση για το ποδοσφαιρο του Νικολιτς το καλοκαιρι αν το θυμαται κανεις. Σας ειχα πει οτι οπου βρουμε κλειστη αμυνα θα πονεσουν τα ματια μας και με το ζορι θα παιρνουμε κατι αλλα τουλαχιστον θα παμε καλα στα ντερμπι. Δυστυχως ο Νικολιτς μεχρι τωρα επιβεβαιωνει τα στατιστικα ως προς τα ματς με ομαδες με κλειστες αμυνες αλλα δεν παρουσιαζει μια δεμενη για τα δεδομενα του ομαδα στα μεγαλα παιχνιδια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πραγματικα δε ξερω τι φταιει, δωστε του χρονο και τα καταλληλα υλικα. Αδερφια υπομονη θελει ενα χρονο στο νερο, ο,τι και να λεμε τωρα η αληθεια αυτη ειναι.
Λυπάμαι αλλά μετά από αυτό που είδα,με τον Πενραις να μένει στο πάγκο ακόμα κι όταν έβγαλε τον Πήλιο και θέλει να κάνει πιο επιθετική την ομάδα ( ας μη σταθώ στο ποτέ αποφάσισε να το κάνει αυτό ) , βάζοντας μέσα τον Βιντα και τον Περέιρα,δεν θα σταθώ σε κανένα μαμημενο κοράκι. Όχι δεν μου φταίει κανένα κοράκι όταν βλέπω από τον προπονητή της ομάδας να κάνει τέτοιες αλλαγές,να έχει τέτοια εμμονή με παίχτες και για ακόμα ένα ματς ,με αντιπάλους επιπέδου β Εθνικής,η Ηλιούπολη από το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σημερινό καφενείο που είχαμε αντίπαλο δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά ποιότητας,να μην μπορεί να παίξει η ομάδα με ένα ορθολογικό σύστημα για να αντιμετωπίσει τέτοιες άμυνες.. Λυπάμαι αλλά αυτό που βλέπουμε πια ,δεν είναι ΑΕΚ και ούτε ο προπονητής μας δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ΑΕΚ..Και δεν είμαι αισιόδοξος ότι ακόμα και με μεταγραφές θα μπορεί να το κάνει ..
Την ΑΕΚ που είδατε πριν λίγες σεζόν δε θα την ξαναδείτε ποτε.Γιατι αυτό θέλατε. Καληνύχτα σας με τον μάνατζερ που έχουμε για προπονητη
Δεν έχει τελειώσει τίποτε όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Αλλα η ομάδα και κυρίως συγκεκριμένοι παίκτες πρέπει είτε να φύγουν είτε να βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό.
Η ομάδα δεν είχε άλλο τρόπο να επιτεθεί και να βάλει την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή παρά μόνο με άστοχες σέντρες που είναι 9 στις 10 φορές κατέληγαν είτε σε αντιπάλους είτε σε ψόφιες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κεφαλιές. Σίγουρα υπάρχουν άλλοι τρόποι να επιτεθεις από την συνεχή ‘γιόμα’!
Οταν ο Μάνταλος γύρισε πιο πίσω και οργάνωνε μπροστά απο τους αμυντικούς (παρά σαν επιθετικός μέσος) ήταν πιο αποτελεσματικός - ίσως στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον συγκεκριμένο αντίπαλο αυτό να ήταν προτιμότερο από την αρχή - οι Ιρλανδοί δεν θα πίεζαν ποτέ στο δικό μας μισό και ξέραμε από την αρχή όταν θα έπαιζαν μαζική αμυνα.
Ασχέτως αν κάποιοι παίκτες ατομικά δε κάνουν για την ΑΕΚ και το έδειξαν και σήμερα, ο Νίκολιτς τα έκανε χάλια και σήμερα. Τίποτα σε πλάνο κακές επιλογές στους παίκτες, να δω πότε θα βελτιωθούμε. Κρίμα εύκολοι 3 βαθμοί έπρεπε σήμερα, ούτε ο απαράδεκτος διαιτητής ούτε κάποιοι απαράδεκτοι παίκτες μας σήμερα έφταιγαν. Έργο το κοουτς είναι αυτό και πρόβλημα του που δε βρήκε λύση για καλό ποδόσφαιρο και σήμερα. Κρίμα και πάλι κρίμα. Πηλιος και Γκατσινοβιτς βασικοί ως το τέλος, τι άλλο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να πεις
Λυπάμαι που το λέω αλλά η ΑΕΚ έχει μικρύνει πολύ! Όταν έχεις χασει τόσα σερί ντέρμπι στην Ελλάδα, όταν δεν μπορείς να νικήσεις κάποια σαμροκ Ρόβερς και παίζεται η πρόκριση σου στο Κόνφερενς!! δείχνουν μια ομάδα χαμηλού επιπέδου με παίχτες μετριοτατους!
Αν εγώ κλείνω την τηλεόραση σε αγώνα της ΑΕΚ από το 60, τότε σίγουρα υπάρχει τεράστιο θέμα με την ομάδα. Απογοήτευση για την εμφάνιση....μαύρα χάλια κι ας μην ήταν πέναλτι αυτό που έδωσε ο υπερόπτης Ισπανός.... πολλοί παίκτες είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΎΝ στην ομάδα. Ο Νίκολιτς , άνευρος, άχρωμος και άοσμος.
ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ(ΤΟΣΑ dislike ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ...ΡΙΜΠΑΛΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ plan b ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΙ ΠΕΤΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΑΝΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΝΙΚΟΛΙΤΣ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σορυ αλλα τέτοιο χαλι 3 χρονια δεν το είδαμε ποτε... Ναι ηταν αναποτελεσματικη ανα καιρούς, ναι η αμυνα ήταν παιδική χαρα αλλα αυτο το πράγμα να μην μπορούν να αλλαξουν πανω απο 3 πασες σωστες, να πετανε την μπαλα στο πουθενα και να κανουν σουτακια επίσης στο πουθενά και να μην τους πολυνοιαζει κιολας, δεν το έχω ξαναδει
Ασχέτως αν κάποιοι παίκτες ατομικά δε κάνουν για την ΑΕΚ και το έδειξαν και σήμερα, ο Νίκολιτς τα έκανε χάλια και σήμερα. Τίποτα σε πλάνο κακές επιλογές στους παίκτες, να δω πότε θα βελτιωθούμε. Κρίμα εύκολοι 3 βαθμοί έπρεπε σήμερα, ούτε ο απαράδεκτος διαιτητής ούτε κάποιοι απαράδεκτοι παίκτες μας σήμερα έφταιγαν. Έργο το κοουτς είναι αυτό και πρόβλημα του που δε βρήκε λύση για καλό ποδόσφαιρο και σήμερα. Κρίμα και πάλι κρίμα. Πηλιος και Γκατσινοβιτς βασικοί ως το τέλος, τι άλλο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να πεις
Εκτός του Πινέδα όλοι οι υπόλοιποι κατέβηκαν με κάκιστη νοοτροπία "Έλα μωρέ τους έχουμε για πολλά.." στραβωνει το παιχνίδι με πέναλτι εφεύρεση του διαιτητή, που ούτε ό χοντρός και ό Τσετσένος δεν θα το έδινε, όμως ή ομάδα αν και είχε μπροστά της ενάμιση και πλέον ημίχρονο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες μας!!
...Α. Ε. Κ. Α. Ρ. Α... ΤΕΛΟΣ
Κρίμα γιατί ήταν μεγάλη ευκαιρία με αντίπαλο χαμηλότερης ποιότητας να πάρει το μέγιστο, τώρα θά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κληθεί να πάρει αποτέλεσμα στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια!!
Και Το σημερινό ματς έδειξε ότι κάποιοι παίκτες έδειξαν ότι ότι δεν μπορούν να δώσουν κάτι περισσότερο, ή ομάδα φωνάζει για ουσιαστική ποιοτική αναβάθμιση και οι διοικούντες καλούνται να πράξουν τα δέοντα, τά υπόλοιπα με καθαρό μυαλό μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ...............
Στην ΑΕΚ της Φιλαδέλφειας του 2025 παίζουν βασικοί σε ευρωπαϊκό παιχνίδι Γκατσίνοβιτς και Πήλιος, μπαίνουν αλλαγή για να γυρίσει το Ματς ο Βιντα με τον Περειρα στο 80 φεύγα, οργανωτής της ομάδας είναι ο Πέτρος και διακριθέντες εδώ και μερικές βδομαδες είναι ο Λάζαρος Ρότα. Μην ψάχνεται παιδιά να εξηγήσετε καταστάσεις, συστήματα και αναλυσεις. Η ΑΕΚ μας από το 2015 και μετά αφότου επέστρεψε είναι κομπάρσος με εξαίρεση το 2018, το 2023 και το 2024. Συμβαίνει τυχαία; Συμβαίνει σκόπιμα;Κάνεις δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξέρει και δε θα μάθει αλλά λόγω της αρρώστιας μας παραμυθιαζόμαστε ότι κάτι υπάρχει ενώ δεν υπάρχει τίποτα. Να ανταγωνιστούμε ποιον ακριβώς;
ιατι εκεί χρειάζεται ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ο Γκουαρντιόλα , ο μεγαλύτερος προπονητής της γενιάς μας, είχε δηλώσει ότι την άμυνα θα τη φτιάξω εγώ αλλά για την επίθεση χρειάζομαι χρήματα.Γιατι η τελική απόφαση και το τελείωμα θέλουν ποιότητα η οποία δε μαθαίνεται από προπονητές αλλά αγοράζεται!Η ΑΕΚ του Αλμειδα θα έκανε όλα καλά αλλά έχανε 300 ευκαιρίες .Και αυτή είχε κακές αποφάσεις;Οχι, απλά δεν έπεφταν όσα χρήματα έπρεπε για να έρθουν παίχτες που είναι ποιοτικοί και κυνικοί.
Παίχτες μέτριοι και κακοί, λεφτά ελάχιστα εδώ και χρόνια και μια κατάσταση που παγιώνεται ως κανόνας και όχι εξαίρεση.
Και μην ακούσω κανέναν να λέει δε θέλεις προπονητή και παιχταράδες για να κερδίσεις τη σαμροκ ροβερς κτλπ. Οταν στήνεις μια μέτρια ομάδα, με μέτριους παίχτες και ελάχιστα χρήματα τότε αυτή η ομάδα μπορεί να γκελαρει και με χειρότερους αντιπάλους.
Αν δε γίνουν σοβαρές επενδύσεις τύπου Παναθηναικος το 2009, ΠΑΟΚ το 2019 και ολυμπιακός το 2019 επίσης επι Μαρτινς μην περιμένετε τίποτα απολύτως ..με παίχτες από την χαρτς, την χαποελ, τις μικρομεσαίες της πορτογαλιας, τον πας Γιάννινα και πρώην ποδοσφαιριστές τύπου γκατσινοβιτς , περειρα κτλπ απλά θα χαλάμε την υγεία μας.
Διαβάζω η ΑΕΚ δεν έχει καλές αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του του γηπέδου, μπροστά δηλαδή από την εστία.ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!!Γ
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, αν κάποιος από το σάιτ το διαβάζει ας το αναλογιστεί παρακαλώ την επόμενη φορά που θα ασκήσει κριτική .
Οι φίλαθλοι και εμείς οι οπαδοί μιλάμε από τη στεναχώρια μας και την καρδιά μας.Δε τα έχουμε με παίχτες και προέδρους αλλά την ΑΕΚ την πονάμε και δε μπρουμε να βλέπουμε να πράγματα ενάντια στη λογική μονίμως .
Καληνύχτα και υπομονή.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Με αυτον τον τύπι που κάνει τον προπονητή η ομάδα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. Εδω και ένα μήνα μας είπε για δουλειά ωστε να ξέρουν οι παίκτες τι να κάνουν στο τελευταίο τρίτο. Είδαμε κάτι;
Να φυγει μπας και σούμε μπάλα και να πάρει μαζί του και τον Ριμπάλτα που εσκαβε το λάκο του Ματιας 1 χρόνο μέχρι που τον διώξαμε..... και ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ . Ε;
Αυτη ειναι 1 μεγαλη ΑΛΗΘΕΙΑ
ιδιοκτήτη δεν έχεις καί ρόστερ ούτε ο γκουαρντιολα θα αποτύχει με αυτές τις συνθήκες
Δεν υπάρχει ταχύτητα καί ποιότητα. Χωρίς αυτά δεν πάς πουθενά. Επίσης τώρα πού έχουμε ένα αρκετό δήγμα από τό προπονητή . καταλήγω ότι φαίνεται εμμονικός σέ κάποιες επιλογές καί επίσης δεν είναι δίκαιος. Πρέπει νά υπάρξει μεγάλη εκκαθάριση στο ρόστερ γκατσινοβις δεν μπορείς πιλιος Μπακ δεν υπάρχει. Επίσης ο Ρότα θέλει βοήθεια γκρουγκιτς ανέκδοτο.γιονσον φοβερά αδικημένος. Πιέρο φιλότιμος αλλά όχι για ΑΕΚ. Σέντερ Μπακ γρήγορο δεν υπάρχει. . ένταση στην ομάδα δεν υπάρχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελειώματα φάσεων δεν υπάρχουν. Καί δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία αισιοδοξία
Πιέρο όταν παίζει πιο πολύ άμυνα για τους αντιπάλους κάνει παρά επίθεση με εμας
Ντραμπηκε και η ντροπη,μπουλο ολοι μαζι...ΑΝΙΚΑΝΟΙ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΛΙΣΤΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΙΤΣ
Πρωτη φορα βλεπω αντιπαλο να μην κανει ουτε μια ευκαιρια και η μονη ευκαιρια ηταν αυτο το ππεναλτι αρκουδα που τους εδωσε , ηξελα να ηξερα αφου υπαρχει βαρ γιατι καποιοι διαιτητες δεν το γουσταρουν φαινεται ξεκαθαρα εκτος οτι παταει τον Μαριν του εχει πιασει και το χερι του αγκαλια για να μοιαζει οτι τον ριχνει κατω , περα απο αυτο δεν θα πω γιατι εβαλε Πηλιο Γκατσινοβιτς αγορι μου ξερουμε οτι εισαι σε κακο φεγγαρι αλλα αυτα δεν χανονται , μια φορα που εβγαλε μια τελεια μπαλια ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πηλιος και πηγε στραφη αυτο το τετ τα τετ δηλαδη τι να πω , και δεν θα πω αν εκανε λαθος που ξεκινησε Πηλιο - Γκατσινοβιτς το λαθος του Νικολιτς οτι τους κρατησε μεσα και λεω ΓΙΑΤΙ , βαλε μεσα Πενρσαις που το εχεις το επιθετικο κομματι βγαλε τον ειδη σκασμενο Γκατσινοβιτς τιποτα , ειναι το πρωτο ματς που αργοπορησε να κανει ολες τις αλλαγες , νομιζω η ειναι σε κακο φεγγαρι και ο Νικολιτς η απλα περιμενει τον Γεναρη στις μεταγραφες , παμε στις ευκαιριες που καναμε δεν ειναι δυνατον να κανεις 30 ευκαιριες και να μην μπορεις να βαλεις γκολ , νομιζω οτι εδω δεν κανουν σωστη δουλεια στις προπονησεις τι να πω , εδω μας εκανε τριτο φορ τον Βιντα τι να πω , λιγη αυτοσυγκεντρωση να ειχαν η πρεπει να αποκτησουν και θα λυθη αυτο το προβλημα , αυτο το προβλημα με το γκολ το ειχαμε απο τοτε που ηρθε ο Αλμειδα απλα την πρωτη χρονια εκτος οτι μας ηθελε η μπαλα ειχαμε και καλα τελειωματα μετα το νταμπλ , βλεπουμε οτι εχουμε θεματα , και μην αρχισετε οι περισσοτεροι με τον Λιβαι γκαρσια ηταν καταδιαστηματα που ουτε αυτος μπορουσε να βαλει γκολ ευκολα και δεν ειναι και φυσικο φορ , την ωρα που κερδισαμε το πεναλτι και βλεπω να επεμβαινει το βαρ λεω εχε γουστο να το ακυρωση , ευτυχως υπαρχει θεος ακομη και να μην ηταν που για μενα ηταν ο διαιτητης δεν το πηρε πισω σωσαμε τουλαχιστον το βαθμο που για μενα ναι ειναι γκελα επρεπε να ειχαμε 7 βαθμους σε τρια ματς αν προσεχαμε στην εδρα της Τσελιε και σημεραν που επρεπε μονο να νικησουμε , πλεον ειναι μονοδρομος δεν ξερω τι θα κανει ο Νικολιτς ζωης και θανατου οι τρεις βαθμοι στην εδρα της Φιορεντινας πλεον , και ΟΥΕΦΑ προσεχε τι διαιτητες βαζεις στις διοργανωσης σου αιντε .
Δεν έχω γράψει ποτέ εναντίον προπονητή , όσο είναι νωρίς στη σεζόν , έχω υπομονή να περιμένω να δω τη δουλειά του . Από το. Νικόλιτς έχω δει αρκετά και πρέπει να φύγει αμέσως . Δεν βγάζει πουθενά να περιμένουμε , παρουσιάζει ένα συνοθύλευμα , μια αργή ομάδα χωρίς πλάνο . Οσο και αν το υλικό είναι μέτριο (που είναι κυρίως δική του ευθύνη ) ένας καλός προπονητής δεν θα έδειχνε αυτό το πρόσωπο εναντίον ομάδων καφενείων όπως τη σημερινή . Φέραμε χ με ομάδας που δεν μπορούσε να αλλάξει μια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάσα . Ένας πρόεδρος που ξέρει από ποδόσφαιρο και δεν μασάει θα τον είχε διώξει ήδη .
Ντροπή κ οργή..από το 70 εφυγα
Η ομάδα δεν εχει πλανο. Δεν ειναι δουλεμενη.
Κατα τα αλλα φταιει ο Γιονσον και ο Λιουπισιτς.
Η ομαδα εχει πλανο ,ειναι δουλεμενη ,δεν αποδιδει ομως οσο πρεπει με κυριο προβλημα στα στα τελειωματα και στην τελευταια πασα.Θελει μεταγραφες που θα το αλλαξουν αυτο
Θα τρίβουμε τα μάτια μας είπε και έγινε.μελλισανιδη τελικά η νεκροψία δεν έχει δείξει τίποτα
Ριμπάλτα - Νίκολιτς, είδαν "φως" (πολύ) και μπήκαν.
Και το καλοκαίρι μια καλή αποζημίωση και όλα κομπλέ.
Εμείς οι υπόλοιποι απλά θα γκρινιάζουμε για τα παλτά που μας φόρτωσαν.
Τα τελειώματα τους ήταν σήμερα απογοητευτικά.. πολύ κακά σουτ. Η δεν σούταραν όταν έπρεπε.
για τον διαιτητή τι να πούμε.. σε Ελλάδα και Ευρώπη μας πάνε κόρνα οι διαιτητές. Τι σκατά γραμμένο στο dna μας είναι;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
στο 84 δίνει πέναλτι 5 λεπτά με το ρολόι κοιτούσε βαρ στο 89 αποφάσισε με το βαρ να το δώσουν. 5 λεπτά δηλαδή δεν υπήρχε παιχνίδι. Και δίνει καθυστερήσεις 7 λεπτά. Δηλαδή αν δεν ήταν το βαρ αυτό τι θα έδινε; 2 λεπτά; Μας δουλεύει;
ο τερματοφύλακας απο το πρώτο λεπτό καθυστερήσεις και το άφηνε δεν του έλεγε τίποτα.
για το πέναλτι δεν το συζητάω καν.. εφεύρεση πραγματική.
λυπάμαι πολύ αλλά Αυτό δεν είναι ΑΕΚ
Σαν ειμαστε στην εποχη του Αδαμίδη ολα στην ομαδα.
Είναι επιτέλους η ώρα να μην ψάξουμε δικαιολογίες για το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε. Η μόνη αλήθεια είναι ότι και αυτό να μην γινόταν η ομάδα δεν κάνει απόλυτος ΤΙΠΟΤΑ! Ακίνδυνη, άτονη και πάνω από όλα ΑΝΙΚΑΝΗ να δημιουργήσει πόσο μάλλον να σκοράρει! Δεν καταλαβαίνετε ένα πράγμα εκεί στην ΑΕΚ… ΔΕΝ γινεται να σας παίρνει 3-4-5 χρόνια να χτίσετε μια ομάδα για να πάρει ένα πρωτάθλημα ή οτιδήποτε και μετά να βρισκόμαστε στον πάτο και μετά πάλι απ την αρχή! Που είναι η διάρκεια; Που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι η δυναμική του γηπέδου που 20+ χρόνια την ψάχναμε;
Τεράστια ντροπή! Πόση ανέχεια και υπομονή να δείξει ο κόσμος της ΑΕΚ,με αυτήν την εικόνα? Ομάδα άνευρη,χωρίς αυτοματισμούς,χωρίς ταχύτητα,χωρίς πλάνο,χωρίς ιδέες. Παίκτες λίγοι, ανεπαρκείς και ένας προπονητής άχρωμος και προβλέψιμος . Αλλάξτε γρήγορα ό,τι μπορείτε,γιατί είναι επισφαλής ακόμα και τέταρτη θέση.
Οταν η ΑΕΚ έκανε το double ο Μάνταλος έπαιζε 20 λεπτά αλλαγή τώρα μετά από δύο χρόνια ο Μάνταλος είναι ο καλύτερος παίχτης της ΑΕΚ. Αυτά μπορούν αυτά κάνουν, τι να κάνουμε δεν γίναιτε αλλιώς δυστυχώς
Μην ξεχασετε το 7+ στον κοουτς!Καταφερε να μπερδεψει τους αντιπαλους με βασικους Πηλιο και γκατσινοβιτς...Το κακο ειναι μπερδεψε και τους δικους μας!Ο γκατσινοβιτς εχει να παιξει μπαλα απο το νταμπλ(στο πρωτο μισο ηταν μβπ και τον ευχαριστουμε)αλλα τουλαχιστον κανει δηλωσεις στα ελληνικα
Nα αγιάσει το στόμα σου! ότι ακριβώς ισχύει ειπες!
Νομίζω ότι η υπομονή φτάνει στα όρια της με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Η νοοτροπία της ομάδας δεν συναδει με αυτό που όλοι ξέρουμε ως ΑΕΚ. Κύριε Νικολιτς, ώρα να αναχωρείς προφανώς δεν είσαι σε θέση να βρεις λύσεις, αν και με αυτό το υλικό δεν ξέρω ποιος θα μπορέσει. Πάντως μόνο με θαύμα φαίνεται να την γλιτωνουμε φέτος από την μεγαλύτερη ξεφτιτηε ιστορίας.
Και η ντροπή, ντράπηκε !!!!
Πολλοί παίκτες που πλέον δεν πρέπει να παίζουν βασικοί ή να βρίσκονται στην ΑΕΚ και μια διαιτησία κάκιστη και ήρθε και έδεσε.Δεν φταίνε βέβαια οι παίκτες(όσο μπορούν τόσο παίζουν)αυτοί που τους κρατάτε φταίνε μπαίνουμε σε λίγο στο 2026 και παίζει βασικός ο Πήλιος,ο Ρότα,ο Γκατσίνοβιτς,ο Μάνταλος(που από μια εξαιρετική αλλαγή προ τριετίας πολυτέλειας,στα 34 είναι ξανά βασικός)κλπ.Θέλει πολλά πράγματα για να ξαναθυμισει πραγματική ΑΕΚ,μακαρι να γίνουν γιατί αν δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γίνουν θα γυρίσουμε σε δύσκολα χρόνια.
Εχω βαρεθει να βάζετε Πηλιο κ Ροτα στην ιδια προταση. Ειστε αμπαλοι τελειως, τελειωσε.
Οι συνεχόμενες άθλιες εμφανίσεις είναι ευθύνη του προπονητη ! Γκατσονιβιτς δεν πρέπει να ξαναμπεί 18αδα . Για μένα τελείωσε , είναι και χαλιά είναι και ατομιστής ! Ο ροτας ειναι μέτριος παίχτης . Δείτε πόσες σέντρες, επιθέσεις ξεκίνησαν από αυτόν και συγκρίνετε με Πήλιο ! Βάλτε και γκρουκιτς , Περέιρα που δεν νομίζω έχουν να προσφέρουν κάτι ! Έχουμε μέτριο ρόστερ και με τέτοιες εμφανίσεις απαξιώνετε πιο πολύ! Σέβομαι τον αρχηγό αλλά μόνο ότι εν ετη 2025 παίζει βασικό 90 λεπτά κάτι λέει !
Έλα μάγκες υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να το δείτε καθαρά και να το αντιμετωπίσετε. Οι παίκτες μας είναι ανεκδιηγητοι δε το χωράει ανρθωπινος νους. Ο προπονητής αν τους αξιολόγησε και το παιζε τρελιτσα ότι όλα καλά ε είναι ανώμαλος. Το στοίχημα ριμπαλτα όχι απλά δε βγήκε, πέρασε και δεν ακούμπησε. Ηλιόπουλε έρχεται και η σειρά σου.
Η ΣΕΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ....!!!!
...???... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ομάδα είναι Αποκρουστική!
Δε βλέπεται!!!
Οι δε αποφασεις σκέτη καταστροφή!!!!
Στη λίστα ο Λιουμπισιτς που δεν εχει σχέση με ποδοσφαιριστή κι έξω ο.....Καλοσκαμης..
Τεράστια η αποτυχία.... !!!!
Έγινε μια προσπάθεια το καλοκαίρι, μπήκαμε league phase και μετά ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ...!!!!
Κ έλεγα δεν έχει πιο κάτω μετά τη νοα…
Πότε μη λες ποτέ τελικά..
Απλά δεν βλέπεται αυτή η ΑΕΚ…ειλικρινά πολύ κρίμα..:
Κουραστικό κ άτεχνο ποδόσφαιρο χωρίς καμία μα καμία έμπνευση…με δύο τρεις παίχτες να προσπαθούν μόνοι τους..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Παράλληλο ποδόσφαιρο με τη χειρότερη ίσως ομάδα που παίζει φέτος στην Ευρώπη…
Θλιβερή εικόνα…
Πιερο ξαναγραφω, μπηκε 2 επθετικα φαουλ 2οφσαιτ κ το κουλο επιθετικο παλι στο 90+2 ! Εχω τρελαθει!!! Αυτος πρεπει να πληρωνεται απο την αντιπαλη ομαδα....καθε φορα που ειναι μεσα!
Τέλος κ η Ευρώπη από τον Νοέμβριο, αντί να ρίξεις πέντε, έξι γκολ ήρθες ένα ένα με κάτι ξυλοκόπους, αλλά με τόσα ταγαρια που έχουμε γκατσινοβιτς, Πήλιο, Μαρίν που να πας.πονεσαν τα μάτια πιο αργή ομάδα κ από το Ρίπλεϊ.
Αυτό είναι χτικιό δεν είναι ομάδα.Ουτε τις μπυραρίες δεν μπορούν πλέον να κερδίσουν.Ο πιο άρρωστος οργανισμός ever.Σε όλα τα αθλήματα
H μισοί παίχτες από την ομάδα k στην αελ αναπληρωματικοί θα έπαιζαν
Παίκτης Πηλιος δεν υπάρχει, 12 φορές η μπάλα πίσω...ταχαμ θα ανοίξουμε την άμυνα με την παιχτούρα υπερταλεντο που του ανανεώσαμε και το συμβόλαιο...παίζουμε κάθε φορά με 10. Φτάνει πια ..βάλε τον Οντουμπατζο με ανάποδο πόδι!! Έλεος...δεν αντέχουν τα ματάκια μας την παιχτουρα με τη γλώσσα έξω...έλεος!!
Ο Περέιρα ουτε που ακουμπησε ο Βιντα δεν κατάλαβα γιατί μπήκε μάλλον για να σηκώνουν την μπάλα ψηλά απέναντι σε καλή ομάδα στο ψηλό παιχνιδι. Λάθος πολυ λάθος προσσεγγιση !!!!
Τι ντροπή. Τι θλίψη. Τα λόγια είναι περιττά πλέον. Καληνύχτα
postecoglou tora!!!
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς, αυτή είναι η ΑΕΚ του 2025-26… Βγάζεις Πήλιο στο 90 που έπρεπε να βγει από το 1’ και αντί να βάλεις Πενραις πετάς Περειρα; Βάζεις Βιντα επιθετικό για την καθυστερήσεις ώστε να πάρει κεφάλια και δεν βγαίνει ούτε μια πετυχημένη σέντρα. Για το ταγάρι με το νούμερο 14 πήγε να την δει Κριστιάνο με αποτυχημένα ψαλίδια και τα κλασσικά του οφσάιντ. Για το νούμερο 8 τώρα πρέπει άμεσα να πάει όχι πάγκο αλλά σπίτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του στο Βελιγράδι και να ψάχνει ομάδα για εκεί, έχει καταντήσει αηδιαστικός πλέον και όχι εκνευριστικός… Νίκολιτς νομίζω πλέον ότι δεν κάνεις έχει φτάσει Νοεμβρης και βλέπουμε ένα μπουλούκι που δεν ξέρει ο καθένας τι να κάνει… Ειλικρινά αν δεν περάσεις έστω και 24ος ξεχάστε όχι Ευρώπη, ξεχάστε τα όλα από μεταγραφές μέχρι και τον πιο τελευταίο στην ομάδα, φέτος λόγω υποχρεώσεων μετά από 15 χρόνια συνεχόμενης πορείας σε ΟΑΚΑ και ΝΦ δεν έβγαλα διαρκείας και θεωρώ την μεγαλύτερη φετινή επένδυση που έκανα. Μπράβο «επαγγελματίες» εις ανώτερα που δυστυχώς δεν μπορείτε. Όσο για την Κυριακή και κλείνω με ήττα πάμε για γερή φετινή ταφόπλακα και με ένα σύνθημα δικό μας βλέπω ότι τα κρητικά φίδια θα φωνάζουν «Στην Κρήτη, στην Κρήτη, την ΑΕΚ θα γλεντάμε». Καληνύχτα κύριοι αυτό δεν είναι ΑΕΚ, τσίρκο μεντρανο είμαστε με απευθείας ακτοπλοϊκά για να φτάσουμε γρήγορα από Πειραιά-Μπουντβα και με αεροπλάνο για Βελιγράδι.
Οχιιιιιιιιιιιι αλλοοοοο Πηλιοοοοοοο Οχιιιιιιιιιιιι αλλοοοοο Γκατσινοβιτς οχιιιιι ααααλοοοοο Νικολιτς δεν μπορεί το παλικάρι να κερδίσει ούτε αυτό το χωριό. Θα μας τρελάνετε ρε εσείς θα πάθουμε τίποτα.. Απογοήτευση μεγάλη όλη η φάση απογοήτευση.
Να παιζεις με μια απο τις ποιο αδυναμες ομαδες στην Ευρωπη. Να τρως γκολ εστω με αυτον τον αδικο τροπο σε ΜΙΑ κατεβασια τους... Ποσο ποιο χαμηλα. Να βλεπεις σουτ στην πανω εξεδρα. Να βλεπεις Μαριν, Κουτεσα, Γκατσινοβιτς, Πηλιο, Κοιτα στην ΑΕΚ!!!!. Να βλεπεις τον Ροτα να παλευει μονος του σαν εξτρεμ!!!
Να βλεπεις στο α ημιχρονο να παιζουν ρελαντι σαν σε προπονηση. Να περιμενεις το 2025 να σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξελασπωσει ο Μανταλος... Κριμα
Και το χειροτερο ολων, δεν ελπιζουμε ποια σε τιποτα
Μ' αρέσει που μετά την κλήρωση λέγαμε ότι μπορεί να το πάρουμε το conference φέτος.. ούτε γκολ δεν μπορούν να βάλουν.. μια ζωή φούμαρα και παραμύθια μας ταίζουν.. την αγαπώ την ΑΕΚάρα αλλά βαρέθηκα την μιζέρια της..
Άσχετα με το κοράκι είμαστε μια πολύ κακή ομάδα χωρίς ποιότητα, ταχύτητα, δημιουργία... τελικά θέλουμε τουλάχιστον έξι βασικούς κ μεγάλο ξεσκαρταρισμα....ο προπονητής δείχνει ανήμπορος....δεν ξέρω τι μπορούμε να ελπίζουμε.... υπάρχει κ μια διοίκηση που δεν σε εμπνέει ότι μπορεί να το γυρίσει.... πολλά θέματα!!!
Απέναντι σε ένα καφενείο!!!!! Τι να ασχοληθείς και τι κριτική να κάνεις!!!!!! Δεν βλέπω βελτίωση.... Ο Νίκολιτς νομίζεις ότι βρίσκεται σε άλλο γήπεδο!!!Τι να πουμε απογοήτευση μεγάλη και για τις επιλογές του... !!!!!!
Ντροπιαστική εμφάνιση. Εάν παίξουν ξανά παίκτες όπως Γκατσινοβιτς, Πιέρο, Πηλιος είναι όλοι υπεύθυνοι. Η ανυπαρξία της ΑΕΚ στην Ευρώπη συνεχίζεται με ευθύνη όλων. Αυτοί οι ξυλοκόποι είναι πάνω από εμάς στο ranking της UEFA. Δείγμα της απόλυτης και συνεχόμενης μας ανυπαρξίας. Παίκτες σαν αυτούς που αναφέρω, δεν τους είχαμε ούτε στη Β εθνική στην ομάδα, για να μην πω ούτε στη Γ οριακά…