Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση της Εθνικής Ελλάδας, για τα δυο τελευταία παιχνίδια, με Σκωτία και Λευκορωσία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, που θα μείνει εκτός δράσης για 1.5 μήνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάλεσε τον Ανδρέα Τεττέη της Κηφισιάς, ο οποίος, φέτος, μετράει 6 γκολ και 4 ασίστ.
Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε και τον Τάσο Μπακασέτα, που αποθεραπεύτηκε από τραυματισμό. Μέσα στην ημέρα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Γιάννη Κωνσταντέλια, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Η αποστολή της Εθνικής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Παντελής Χατζηδιάκος, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χρήστος Μουζακίτης, Κωνσταντίνος Καρέτσας, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Βαγγέλης Παυλίδης, Χαράλαμπος Κωστούλας, Νεκτάριος Τριάντης, Ανδρέας Τεττέη, Τάσος Μπακασέτας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

