Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρόγκα: Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου, ευχαριστώ τους φίλους της ΑΕΚ

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού μίλησε για την όμορφη κίνηση των φίλων της ΑΕΚ να την τιμήσουν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Πέννυ Ρόγκα που νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε και πάλι στον αθλητισμό και το βόλεϊ, τιμήθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ένωση και τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών στο ΕΑΚ του Ολυμπιακού Χωριού. 

Γι' αυτή την όμορφη κίνηση των φίλων της ΑΕΚ μίλησε η ίδια η Ρόγκα στο Volleyland

Αναλυτικά: 

Πως ένιωσες με τη βράβευσή σου πριν το χθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Χωριό;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ, για την βράβευσή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου με λόγια. Το μόνο που ένιωσα ήταν σεβασμός και εκτίμηση στο πρόσωπό μου με αυτή την κίνηση και νομίζω πως ακόμα και για έναν άνθρωπο «μη αθλητή» αυτές οι αξίες έχουν μεγάλη σημασία».

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ στο τάι μπρέικ. Τι σημαίνει αυτή η νίκη για την ομάδα σου;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια αρκετά δύσκολη έδρα και αυτό το γνωρίζαμε εξ’ αρχής. Παρόλα αυτά καταφέραμε και πήραμε την νίκη και αυτό κρατάμε από το χθεσινό παιχνίδι. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ώστε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και την απόδοσή μας. Είμαι σίγουρη πως θα παίξουμε όμορφο και ποιοτικό βόλεϊ στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και στις συμπαίκτριές μου».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ