Ένα σημαντικό βήμα λίγο πριν την διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ αδρών θέλει να κάνει η ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική. Η Ένωση με νίκη απέναντι στον Πανελλήνιο θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα έχοντας ένα λόγο παραπάνω να επιθυμεί τη νίκη (11-12/16:00). Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 στο κλειστό του Πανελληνίου και το σίγουρο είναι θα βρεθεί αρκετός κόσμος για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια των παιδιών του Γιάννη Αρβανίτη. Οι παίκτες αυτή τη χρονιά έχουν στερηθεί την παρουσία των οπαδών τους στα ενός έδρας παιχνίδια και επιθυμούν τουλάχιστον σε αυτά που δεν δίνουν στην έδρα τους να τους ακολουθούν και τους ωθούν σε σημαντικές νίκες.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ενωσίτης τεχνικός, έχουν μειωθεί κατά πολύ. Πιο συγκεκριμένα o Βακάλης έχει βγάλει το κολάρο και αν και αντιμετωπίζει ακόμα κάποιες συσπάσεις θα είναι στην διάθεση του προπονητή του κανονικά για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.
Οι υπόλοιποι τραυματίες έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

pame gera re AEKARA...ennoeite oti tha eimaste ayrio sto kleisto ths kypselhs....h AEK den einai mono podosfairo....h AEK EINAI PANTOY...gera gia th nikh...ta padia ayta ponane pragmatika th fanela poy forane kai kseroyn to poy vriskontai....''kai otan den exoyme lefta...perpatontas erxomaste ekei konta...'' AEK PEIRAIAS