Να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα των αντιπάλων της (Διομήδης, Φίλιππος) ώστε να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή θέλει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ σε συνδυασμό πάντα με δική της νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τα Βριλήσσια στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών (16:30/aek365.gr ).
Το σίγουρο είναι ότι μετά από μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη η Ένωση θα ψάξει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κάνει φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου και θα την κάνει να πάρει ανάσα ξεχνώντας τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει. Αυτό είναι κάτι που προσπαθεί να καταπολεμήσει η φετινή ομάδα αλλά δεν φαίνεται να είναι τυχερή σε αυτό το σημείο.
Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αρβανίτης θα παρατάξει την ομάδα του μόνο για τη νίκη αλλά με αρκετές απουσίες. Ο Γιώργος Βακάλης μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο αυχένα από τον αντίπαλό του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ιωνικό στην Φιλαδέλφεια είναι αναγκασμένος να φοράει κολάρο και αν και οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές η συμμετοχή του αγώνα κρίνεται αμφίβολη. Ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου ο οποίος θα επισκεφθεί τον γιατρό του ώστε να ξεπεράσει το τράβηγμα στους προσαγωγούς, το οποίος «κληρονόμησε» σε μια προπόνηση και με την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ιωνικό χειροτέρεψε δεν θα πάρει αγωνιστεί.
Ενώ στο απουσιολόγιο του Ενωσίτη προπονητή είναι και οι γνωστοί πλέον τραυματίες Δημήτρης Καφφάτος και Φάνης Τσαούσης οι οποίος έχουν υποβληθεί αμφότεροι σε χειρουργικές επεμβάσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

re paidia to handball giati den to deixnei kanena kanali...to sport + den ta edeixne perisi...?