Η ανανεωμένη ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει το ξέσπασμα στο Κιλκίς και να φύγει με το διπλό. Συκγκεκριμένα, η Ένωση άφησε βαθμό στο Κιλκίς για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Ηandball Premier, αφού έμεινε στο ισόπαλο 31-31 με την τοπική ομάδα.
Πλέον, η ΑΕΚ αφήνει πίσω της αυτό το αποτέλεσμα στο νέο της ξεκίνημα και ύστερα από μια μεγάλη αγωνιστική απραξία που συνοδεύτηκε με απουσίες, στρέφεται στο... αύριο.
Το Κιλκίς αιφνιδίασε την ΑΕΚ και με τον Αλεξανδρίδη να σκοράρει γρήγορα γκολ έκανε το 3-1. Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (6-6), αλλά η Ένωση σταδιακά βρήκε ένα ρυθμό (8-9) και πήρε μια μικρή διαφορά (9-11). Οι γηπεδούχοι έδειξαν μαχητικότητα, έμειναν κοντά (11-12) και κατάφεραν να μειώσουν και να μπουν στα αποδυτήρια με το 13-14.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ συντηρούσε μια διαφορά 2 γκολ (15-17), αλλά το Κιλκίς εκμεταλλεύτηκε την νωθρότητα της Ένωσης και ισοφάρισε σε 20-20. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να μην μπορούν να βρουν τα πατήματά τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να παραμένουν μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα να πάρουν και διαφορά 2 τερμάτων (30-28). Ο Παναγιώτου με προσωπικό σερί ισοφάρισε σε 30-30, με το παιχνίδι να γίνεται δραματικό στο φινάλε και τις δυο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή της ΑΕΚ με το δοκάρι στην τελευταία φάση. Έτσι, το 31-31 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-6, 7-8, 9-11, 10-12, 13-14 (ημ.), 16-17, 19-20, 21-22, 26-26, 30-28, 31-31.
ΓΑΣ Κιλκίς (Νίκος Γεωργιάδης): Μποροντάι, Αρίμπ 4, Τσαμουρίδης 4, Αλεξανδρίδης 7, Κουκμίσης, Μποτκάρης 5, Βλαχόπουλος, Χαριζόπουλος 2, Μαντάς 2, Μπερεζνί 7, Στανκίδης, Παπαγιάννης, Παντικίκης, Φώτογλου, Προβατάς.
ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Αραμπατζής 2, Ξυπνητός, Μπούτος, Παναγιώτου 7, Μπάρος 6, Ραντούγισιτς, Περίν 1, Αντωνιάδης, Κουκουλάς 5, Γκαρέν 3, Κολοβός, Τουρέ 1, Πεϊσότο, Στούμπερ 6, Ριμπέ, Ματέους.
Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος. Δίλεπτα: 3-2. Κόκκινες: 0-1. Πέναλτι: 5/7-5/7.
Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Καλησπέρα στην παρέα. Δυστυχώς έγινε ότι έγινε, όμως πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Χαντμπολικά, αυτό που είδα, δεν ήταν τόσο η έλλειψη ομοιογένειας, που σαφώς είναι υπαρκτή, αλλά μια αδυναμία να ανταποκριθούμε τακτικά σε άμυνα και επίθεση. Επιθετικά, ο Παναγιώτου να παίζει εντελώς άναρχα με αποτέλεσμα πολλά λάθη, η μπάλα να μην φτάνει στα εξτρέμ και να μην μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα μας που θα μπορούσε να μας δώσει καλό προβάδισμα όταν είμαστε διαρκώς μπροστά με 1-2 γκολ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στην άμυνα στο 7:6 μεγάλη δυσκολία στην προβλέψιμη επιθετική λειτουργία, γεγονός που φάνηκε αφού δεν κλέψαμε ούτε μια μπάλα, ούτε σουτάραμε μια φορά στην άδεια εστία. Η ομάδα θα βελτιωθεί σίγουρα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί και η ψυχολογία της.
Καλησπέρα σε όλα τα αδέρφια της χειροσφαίρισης.
Δύσκολη βραδιά μετά το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την αποκαρδιωτικη εικόνα της ομάδας.
Η ομάδα είχε μεγάλο πρόβλημα στη μετάβαση, σωστά το επισημαίνει και ο φίλος Matias, κι όταν έχανε τη μπάλα στην επίθεση οι αντίπαλοι έβγαιναν 3 και 4 μόνοι τους με το τέρμα μας. Αποδυναμωθηκαμε πολύ ιδίως μετά και την απώλεια του Κιουν που πήγε στους σιχαμένους και του Ντουαρτε. Πολύ χαλαρή άμυνα,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρίς τρεξίματα κι ενέργεια ενώ η αν ομοιογένεια είναι λογικό να υπάρχει.
Βλέπω τα ορκ να παλεύουν με τον γαβρο για τον τίτλο. Ας στηρίξουμε την ομάδα όσοι και όσο μπορούμε θα είναι μια δύσκολη περίοδος ως το τέλος.
Σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενα όλα αυτά Οκο.
Το τέρμα έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Από την άλλη συνεχίστηκε η αδυναμία τελειώματος στα τετ α τετ που δεν έχει ίσως και τόση σχέση με την αρπαξία αλλά με τη συγκέντρωση και την τεχνική. Χθές 3 στη σειρά χαμένα (Τουρε-Παναγιώτου νομίζω και Περίν) θα μπορούσαμε έστω με 1 γκόλ να έχουμε περάσει.
Καλημέρα αδερφέ Oko και σε όλη την παρέα.
Ευτυχώς είστε συνειδητοποιημένοι όλοι και δεν χρειάζονται να ειπωθούν πολλά, υπομονή ως το καλοκαίρι και βλέπουμε, αλλά συμφωνώ με την στήριξη στα παιδιά.
Αυτοί που αργά ή γρήγορα θα την κάνουν είναι αυτοί που δεν έχουν ιδέα από διοίκηση συλλόγου και οι καλοθελητές που έρχονται μεταμεσονύκτια να βάλουν dislike σαν κάτι παιδάκια Δημοτικού... Όσο υπάρχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτή η γάγγραινα δεν θα υπάρχει υγεία στο σωματείο.
α) Αυτό ήταν το πρώτο ματς μετά από απραξία κάποιων εβδομάδων και μετά από τις αλλαγές στο ρόστερ. Ήταν λογικό η ομάδα να μην είναι έτοιμη και δε θα κριθεί ακόμα. Ως προς το αποτέλεσμα είναι γκέλα αλλά μετράει ότι η ΑΕΚ παρέμεινε βαθμολογικά πρώτη (έχει χάσει 3 βαθμούς ενώ ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ έχουν χάσει 4 βαθμούς).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
β) Ο τερματοφύλακας ντε Σόουζα έκανε 12 αποκρούσεις. Ο Μπάρος ξεκίνησε με 6 γκολ. Ο δεξιός εξτρέμ Περίν που είχε το δοκάρι στην τελευταία φάση έδειξε ότι δεν ξέρει ακόμα την ομάδα. Ο πίβοτ Πεϊσότο αποβλήθηκε στο 5' (με κόκκινη κάρτα αυστηρή ως ανύπαρκτη) άρα θα τον δούμε από το επόμενο ματς. Ο αριστερός εξτρέμ Τοριάνι δεν έπαιξε αφού μόλις ήρθε λόγω της εθνικής του. Συνεπώς έπαιξαν μόνο οι 3 από τους 5 Βραζιλιάνους και οι 2 ήταν πολύ καλοί. Οι αιφνιδιασμοί που δέχτηκε η ΑΕΚ λόγω αρχών επιστροφών είναι καθαρά θέμα έλλειψης ρυθμού αφού η ομάδα είχε μείνει χωρίς προπόνηση.
γ) Οι 6 παίκτες που έμειναν με τους 5 Βραζιλιάνους και με τους υπόλοιπους (πιο σημαντικοί ο δεξιός ίντερ Κολοβός, και ο αριστερός ίντερ Ραντόγισιτς) θα δέσουν ως σύνολο και τότε θα φανεί αν έχουν δίκιο όσοι θεωρούν ότι η ομάδα δε θα στοχεύσει το Νταμπλ. Δε γίνεται να βγει τέτοιο συμπέρασμα από ένα ματς που έπαιξαν μόνο οι τρεις από τους πέντε Βραζιλιάνους και με την εξάδα που έμειναν από το αρχικό ρόστερ απροπόνητη.
Λέοντα δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να μή στοχεύσει στο ντάμπλ. Αλίμονο αν δεν το κάνει. Τότε τί θα κάνει ? θα κλαίει τη μοίρα της ?
Άλλωστε όπως λές, ακόμη είμαστε θεωρητικά πρώτοι. Και θα στοχεύσει και θα στηρίξουμε.
Το ζήτημα είναι αν και που μπορεί να φτάσει. Η λογική λέει πως ο γαύρος δεν θα έχει πρόβλημα και πως πιθανώς ο ΠΑΟΚ να μας πάρει τη θέση. Όμως στον αθλητισμό όλα γίνονται και η πρόσφατη ιστορία του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ίδιου του τμήματος έχει παραδείγματα που το αποδεικνύουν αυτό απέναντι στη λογική είτε προς τη μία (ημιτελικός με Διομήδη και τελικός στη Μίκρα, ανατροπή στη Σλοβενία), είτε προς την άλλη πλευρά (χαμένο κύπελλο απο Βριλήσσια, Πυλαία, ημιτελικός με Δράμα κλπ.).
Αν η ομάδα καταφέρει να παίξει στα ίσια τελικούς θα έχει κάνει πολλά. Πόσο μάλλον αν καταφέρει να πάρει και τίτλο.
Όπως και να έχει, όπως τα λέει κι ο Ivano είναι μια μεταβατική περίοδος μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα δούμε τί υπάρχει στο μέλλον.
Το κακό είνα πως το F4 του κυπέλλου είναι σε 10 μέρες και ο χρόνος προετοιμασίας είναι πολύ μικρός.
Συμφωνώ, φίλε μου.
α) Αυτό ήταν το πρώτο ματς μετά από απραξία κάποιων εβδομάδων και μετά από τις αλλαγές στο ρόστερ. Ήταν λογικό η ομάδα να μην είναι έτοιμη και δε θα κριθεί ακόμα. Ως προς το αποτέλεσμα είναι γκέλα αλλά μετράει ότι η ΑΕΚ παρέμεινε βαθμολογικά πρώτη (έχει χάσει 3 βαθμούς ενώ ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ έχουν χάσει 4 βαθμούς).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
β) Ο τερματοφύλακας ντε Σόουζα έκανε 12 αποκρούσεις. Ο Μπάρος ξεκίνησε με 6 γκολ. Ο δεξιός εξτρέμ Περίν που είχε το δοκάρι στην τελευταία φάση έδειξε ότι δεν ξέρει ακόμα την ομάδα. Ο πίβοτ Πεϊσότο αποβλήθηκε στο 5' (με κόκκινη κάρτα αυστηρή ως ανύπαρκτη) άρα θα τον δούμε από το επόμενο ματς. Ο αριστερός εξτρέμ Τοριάνι δεν έπαιξε αφού μόλις ήρθε λόγω της εθνικής του. Συνεπώς έπαιξαν μόνο οι 3 από τους 5 Βραζιλιάνους και οι 2 ήταν πολύ καλοί.
γ) Οι 6 παίκτες που έμειναν με τους 5 Βραζιλιάνους και με τους υπόλοιπους (πιο σημαντικοί ο δεξιός ίντερ Κολοβός, και ο αριστερός ίντερ Ραντόγισιτς) θα δέσουν ως σύνολο και η ομάδα θα στοχεύσει το Νταμπλ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ. Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ. ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ
ΥΓ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ Ή ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ ΣΗΜΕΡΑ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΙΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
Λογική και αναμενόμενη η απογοήτευση, ειδικά όταν από τα ψηλά πέφτεις απότομα στα χαμηλά.
Όμως τί περιμένατε ρε παιδιά ? Τί άλλο θα μπορούσε να γίνει ? Κάποιοι από τους παίκτες που έμειναν αλλά και ο Αλέξης χρειάζονται και αξίζουν τη στήριξή μας. Όσοι αγαπάνε το χάντμπολ και ειδικά το τμήμα αυτό και δεν ήρθαν περιστασιακά για τις νίκες και τους τίτλους (φυσιολογικό και αυτό δεν το λέω υπονοώντας πως αυτοί "δεν είναι οι καλοί") θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στο τμήμα, όσο αυτό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπάρχει, όπως και τότε που παίζαμε την παραμονή με τον Αερωπό και τον Φοίβο Συκεών.
Θα έρθουν και καλές στιγμές αλλά θα έρθουν και μεγάλες στεναχώριες, ήδη από φέτος αν τα πράγματα κυλήσουν λογικά.
Τα έγραψα και σε άλλο άρθρο. Για μία ακόμη φορά βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας και στρώσαμε στον γαύρο το χαλί για τα επόμενα χρόνια,
με δυνατότητα μάλιστα να κάνει και κάτι πιο μεγάλο από εμάς (αφού έχει ήδη το σούπερ καπ).
Είναι πλέον συνήθεια αυτό για πολλά τμήματα της ΑΕΚ, αλλά ειδικά για ένα άθλημα που είσαι αυτοκράτορας, με επιτυχίες στην Ευρώπη, με τον περισσότερο και πιστό κόσμο, ε είναι πραγματικό χαρακίρι. Γιατί όποιο πρόβλημα και να υπήρξε, δεν διαλύονται οι ομάδες σε ένα ΣΚ.
Προβλέπεις, προνοείς και κάνεις διορθωτικές κινήσεις.
Τώρα ας τα λουστούμε και όσοι μπορούν στηρίζουν.
Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πώ τίποτα γιατί ήμουν στο μπάσκετ. Θα το δώ αλλά δεν περιμένω και πολλά. Μια νέα ουσιαστικά ομάδα, πληγωμένη, με νέους παίκτες που πολλοί δεν γνωρίζονται καν.
Αν υπάρχει ένα ενδιαφέρον θα είναι το ποιός θα πάει τελικό που τώρα δείχνει μάλλον δύσκολο για εμάς.
Θα δούμε.
Αυτή τη στιγμή το μόνο στοιχείο της ομάδας που τη βάζει πάνω από τους άλλους είναι ο κόσμος της. Ας το συνεχίσουμε.
Ο γαυρος θα συνεχίσει να κάνει sold out στους τελικούς και στα υπόλοιπα θα βάζει πούλμαν για τους υπερλήλικες συγγενείς των αθλητών.
Είναι το μόνο σημείο υπεροχής μας αυτή τη στιγμή. Ας το κρατήσουμε και ας στηρίξουμε την προσπάθεια και όπου βγάλει.
Επεσε το μπατζετ, επεσε και το επιπεδο...
Reality check το σημερινό παιχνίδι,όχι ότι δεν το περιμέναμε βέβαια.Γενικά πράγματα που θεωρούνταν δεδομένα στο τμήμα,όπως πχ τα άνετα περάσματα που βλέπαμε αρκετές φορές τέτοιους τίτλους σε άρθρα μετά τα παιχνίδια η πλειοψηφία των αγώνων από εδώ και πέρα δεν θα είναι έτσι,σίγουρα θα υπάρξουν και μερικά τέτοια αλλά από εδώ και πέρα τα περισσότερα ματς θα είναι "μάχες." Όπως επίσης κάτι που πρώτη φορά το θυμάμαι,οι αντεπιθέσεις που έβγαζε το Κιλκίς "πιάνοντας στον ύπνο" την άμυνα και η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άνεση με την οποία πέτυχαν γκολ έτσι και από το πλάι ανενόχλητοι δεχτηκαμε χοντρικά γύρω στα 7-8 με αυτούς τους τρόπους,ούτε όταν παίζαμε στην european league δεν το βλέπαμε αυτό.
υρα παιχνίδι με παιχνίδι θα υπάρχει σταδιακά βελτίωση όπως είπε και ο Αλέξης στις δηλώσεις του.Στήριξη στην ομάδα,όπως στα δύσκολα τα χρόνια αυτό μας κράτησε έτσι και εμείς πρέπει σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να είμαστε κοντά στην ομάδα.
Πρώτο παιχνίδι σήμερα για την ομάδα μόλις με μια εβδομάδα προπονήσεων μετά από απραξία αρκετών εβδομάδων,πράγμα που φάνηκε σε μερικά εύκολα λάθη το βάρος(και λογικό)το πήραν "οι παλιοί"σήμερα,σίγο
Βαρεσαμε την διαλυση και αυτο δεν θελει αναλυση, ποιο κιλκις ρε ισοπαλια μας πηρε και να φωναζουμε για διαιτησια κιολας , τι καταντια ειναι αυτη? Απο εκει που ημασταν σε ευρωπαικο τελικο ,αμεσοι διεκδικητες νταμπλ ετσι απλα με το ετσι θελω καποιοι εφεραν την καταστροφη στο πιο δυνατο τμημα της ερασιτεχνικησ ΑΕΚ και ουσιαστικα επιτρεπουν στα ΙΕΚ ξυνη να κερδισουν ολους τους τιτλους χωρις κοπο.ΝΤΡΟΠΗ.
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια.....μια νέα ομάδα χωρίς προοπτική μεγάλη... ίσως τρίτο μέγεθος πλέον.... δυστυχώς πολλά λάθη από πέρσι
Έχει κατέβει το επίπεδο πολύ... πλέον ουτε λόγος για τίτλο.... ίσως κ ο παοκ πλέον μας ξεπέρασε
καταλαβαμε πως θα παει...