Η ΠΑΕ Ατρόμητος, εκπροσωπούμενη από τον Σπύρο Μπουλούση, στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ζήτησε 400 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε και έτσι οι φίλοι της ομάδας του Ατρομήτου θα φιλοξενηθούν στην θύρα 8. Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 15 ευρώ.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.
Ο Σαμπού προπονήθηκε και πάλι μόνος του, κάνοντας ασκήσεις με τη μπάλα, ενώ ο Βινιάλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Στέλιος Σφακιανάκης(φωτο) που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία, θα χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
