PREMIER LEAGUE-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΠΕΡΝΛΙ: 3-2
Γήπεδο: London Stadium
Δεύτερη σερί ανατροπή με το παρόμοιο σενάριο για τη Γουέστ Χαμ, που μετά τη Νιούκαστλ τούμπαρε και την Μπέρνλι. Τα «σφυριά» λύγισαν με 3-2 την Μπέρνλι και την έπιασαν στους 10 βαθμούς, παίρνοντας βαθιά ανάσα.
Στο 13ο λεπτό το σουτ του Σάμερβιλ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 15’ ο Αρεολά πρόλαβε τον Φλέμινγκ.
Στο 27ο λεπτό το σουτ του Τσάουνα κόντραρε κι έφυγε έξω ενώ στο 35’ ο Φλέμινγκ έκανε το 0-1 με κεφαλιά. Ωστόσο στο 44’ μετά από σουτ του Σάμερβιλ, η μπάλα κόντραρε και ο Γουίλσον εξ επαφής με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 58ο λεπτό ο Φλέμινγκ έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 69’ η Μπέρνλι είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Λάρσεν και στο 74’ το σουτ του Σάμερβιλ έφυγε μόλις έξω,. Και τελικά στο 77ο λεπτό μετά από κόρνερ η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Μπέρνλι, ο Πακετά έκανε ένα πλασέ και μετά από επαφή του Ντουμπράβκα με την μπάλα ο Σούτσεκ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Και μάλιστα στο 87’ ο Ντουμπράβκα απέκρουσε μακρινό σουτ του Σούτσεκ και στην επαναφορά ο Γουόκερ Πίτερς έκανε το 3-1 με προβολή σε κενό τέρμα. Στο 90+2' ο Αρεολά είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Λάρσεν, όπως έκανε και στο 90+4' αλλά στο 90+7' ο Γάλλος έχασε την μπάλα μετά από σουτ του Μέιμπρι και ο Κάλεν μείωσε σε 3-2 στην επαναφορά.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Γουάν Μπισάκα, Ντιούφ, Κίλμαν, Τοντιμπό, Ποτς (62’ Σούτσεκ), Φερνάντες, Πακετά (83’ Γουόκερ Πίτερς), Μπόουεν, Γουίλσον (71’ Μαγκάσα), Σάμερβιλ (83’ Ζούλιο)
ΜΠΕΡΝΛΙ: Ντουμπράβκα, Γουόκερ, Χάρτμαν (81’ Πιρές), Τουανζέμπε, Εστίβ, Ουγκοτσούκβου (71’ Μέιμπρι), Άντονι (81’ Έντουαρντς), Φλορεντίνο, Τσάουνα (67’ Λάρσεν), Φλέμινγκ (71’ Μπρόια), Κάλεν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

