Την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του θα... κυνηγήσει ο Ατρόμητος, που υποδέχεται αύριο (21/11) τον Εργοτέλη στο Περιστέρι, για την ενδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι και μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή, η οποία θα αποσυρθεί το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Νάστο, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλο, Ολιβέιρα, Σκόνδρα, Μελισσά, Νεμπεγλέρα, Φαβάλι, Μπρίτο, Σφακιανάκη, Καραγκούνη, Τάτο, Μπάλα, Καμαρά, Περόνε, Σαγκανόφσκι, Καραλή.
Εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Σαμπού, Βινιάλ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
