Χωρίς τον Λούκας Ερναντές στη σύνθεσή της θα αγωνίζεται η Μπάγερν Μονάχου τις επόμενες εβδομάδες, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να ανακοινώνουν πως ο 26χρονος αμυντικός υπέστη τραυματισμό στο γόνατο του αριστερού του ποδιού, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.
Από την άλλη, οι Μπεντζαμίν Παβάρ και Νταγιό Ουπαμεκανό θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας τις επόμενες μέρες και θα είναι στη διάθεση του Νάγκελσμαν για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (17/9, 16:30) κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

