Ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε έναν μικρό απολογισμό μετά το 1-4 του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού με την ευκαιρία και της εξασφάλισης της παρουσίας στην 4άδα της Super League. «Ήταν επαγγελματική εμφάνιση, δουλέψαμε σκληρά, τα πήγαμε αρκετά καλά. Από το πρώτο λεπτό προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ.
Μου άρεσε η ομαδικότητα. Ο ένας δούλευε για τον άλλον, είχαν σωστή νοοτροπία. Μπορεί μερικές φορές να μη βγαίνουν τα πράγματα όπως τα θέλουν οι παίκτες, αλλά δεν παύουν να προσπαθούν.
Έχουμε κάνει αρκετά σωστά πράγματα. Όταν ήρθα ήμασταν 9οι, τώρα είμαστε 4οι και κλειδώσαμε τη θέση. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στο Europa League περάσαμε, ό,τι παραπάνω έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ. Όταν έρθει η στιγμή θα δούμε τι θα κάνουμε με την Μπέτις».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

