Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Αφού επεσήμανε τη σημασία της νίκης κόντρα στην AEΛ Novibet η οποία σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο χθεσινό ντέρμπι στο Φάληρο έφερε την Ένωση μόνη της στην κορυφή, αναφέρθηκε στη διαιτησία της αναμέτρησης και στην απόφαση του Πολυχρόνη να μην καταλογίσει πέναλτι στο χέρι του αμυντικού της ΑΕΛ μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που έχει μπροστά της η Ένωση με την Τσέλιε, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρκο Νίκολιτς.
Έκανε γνωστό πως έλαβε την απόφαση η ομάδα να επιστρέψει στη χώρα την Παρασκευή και όχι το βράδυ μετά το ματς και να ξεκινήσει μετά την άφιξή της την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του ΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Η ομάδα δίνει άνισο αγώνα, απέναντι στους 2 γαύρους, την διαιτησία που ελέγχουν και την προπαγάνδα τους. Σε ματς που δεν μας δόθηκαν 2 καθαρά πέναλτι, ανακάλυψαν ότι τάχα δεν υπήρχε κόρνερ στο γκολ, ενώ την φάση που για 2η φορά φέτος σε ματς της ΑΕΛ, κάποιος προσπαθεί να σπάσει το πόδι του Γιόβιτς, την δείχνουν απομονώνοντας το κομμάτι που ο θύτης, τραυματίζεται ο ίδιος από αυτό που πήγε να κάνει. Ο καλύτερος (υποτίθεται) βαρίστας της χώρας, δείχνει το 1ο πέναλτι από το σημείο που δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαίνεται η ανατροπή με το πόδι, γιατί φοβάται μην πέρα από πέναλτι, δοθεί και αποβολή στο τέρμα. Ο Πολυχρόνης κάνει την πιο έντιμη διαιτησία για μας φέτος, δίνει άμεσα το 2ο πέναλτι που ο ευαγγέλου δεν τολμά να πάρει πίσω και γενικά σφυρά λίγο, ώστε να γίνει παιχνίδι. Στο χέρι διστάζει, αφού ξέρει ότι αν γίνει ο πρώτος διαιτητής που θα δώσει 2ο πέναλτι στην ΑΕΚ στο ίδιο ματς, μετά θα σφυρά μόνο στα τρένα. Σου λέει άσε να δώσει και ο ευαγγέλου κάτι, να το μοιραστούμε. Ο ευαγγέλου φυσικά κάνει το κορόιδο και μένει το άγχος έως το τέλος. Όπως είπε και ο Κάρπετ, που είναι βαθύς γνώστης του παρασκηνίου, ο παοκ δεν υπολογίζει καθόλου την ΑΕΚ. Αφού μπορεί να την περάσει ότι χειρουργείο θέλει και με ξένους διαιτητές (αυτό δεν το είπε, το λέω εγώ). Αν δεν βρεθεί τρόπος αντίδρασης σε όλο αυτό, όχι μόνο φέτος, αλλά για χρόνια δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό τώρα, υπήρχε σίγουρα και γκίνια το Σάββατο, ο Γιόβιτς χτύπησε το χειρότερο πέναλτι από τότε που ήρθε στην ομάδα, ενώ ο Βάργκα αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή, έκανε κεφαλιά της πλάκας. Ο Πινέδα πάντα υποπίπτει σε σοβαρά λάθη, όταν παίζει τόσο πίσω, απλά με το σύστημα με τους 2 φορ, αναγκάζεται να γυρνά πίσω, αφού ο Γιοβιτς παίζει πιο ψηλά, για να είναι κοντά με τον Βάρκα. Ο Πένραις είναι σίγουρα η πιο αποτυχημένη μεταγραφή του Ριμπάλτα και μάλιστα στερηθήκαμε και τον Κυριακόπουλο από πέρσι, που αν είχε έρθει, ίσως και να είχε σωθεί η περσινή χρονιά. Ο Κουτέσα είναι διαρκώς στον πάγκο, δεν μπαίνει ούτε για λίγα λεπτά. Αν δεν αλλάξει κάτι στα Ευρωπαϊκά ή στα πλέι οφς και αυτόν επιτυχημένη μεταγραφή δεν τον λες. Ο Σαγκαπό που ήρθε τάχα για 6αρι-πρότζεκτ, δεν μπορεί να αφήσει εκτός αποστολής, ούτε καν τον Γρουγιτς που όλοι ξέρουμε ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Ο Νίκολιτς είναι ξεκάθαρο ότι αν κάποιος του κάνει, τον βάζει από την αρχή βασικό, όπως τον Βάργκα ή όταν προκύψει ανάγκη, όπως ο Γκεοργκίεφ. Ο Σαγκαπο έμεινε εκτός αποστολής, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι 6αρι, το είπε και ο ίδιος σε συνέντευξη όταν ήρθε, άρα δεν μπορεί να τον βάλει 6αρι σε ματς που "καίνε". Το καλοκαίρι στην προετοιμασία θα δοκιμαστεί εκεί και βλέπουμε. Μας περιμένει γερό χειρουργείο στο Περιστέρι, ώστε να μπούμε τουλάχιστον ισόβαθμοι με τον γαύρο του νότου. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίρνουμε λιγότερα αχρείαστα ρίσκα στο build up και το επόμενο πέναλτι να το χτυπήσει ο Μαρίν (αν είναι μέσα). Το Κόνφερενς είναι πολύ πιο εφικτός στόχος, ακόμη και από την 2η θέση.
Με αυτή την διαιτησία και με την προπαγάνδα που παίζει παντού, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο και έχουν διαστρεβλώσει την κοινή λογική. Αν καταφέρουμε και πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα δεν θα είναι απλά μάγκικο, θα είναι ένας τεράστιος άθλος. Μακάρι όλα τα μακάρι και να προχωρήσουμε μακριά στην Ευρώπη και να βουλώσουμε στόματα και να γεμίσουμε πίκρες τους αλλόθρυσκους. Είναι ένας τρόπος μακρία απο αυτούς, να φτιάξει το status της ομάδας και να μην μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιρεάζει τίποτα. Το πρωτάθήμα εδω πλέον είναι τοξικό.
Αρχικά να πούμε ότι αυτό που έχει καταφέρει η ΑΕΚ φέτος, είναι άθλος και οι λόγοι που είναι άθλος είναι γνωστοί. Και δείχνει ακόμα μια φορά ότι η ΑΕΚ πηγαίνει καλά όταν είναι ομάδα προπονητή. Μπάγεβιτς, Χιμένεθ, Αλμέιδα 6 από τα 13 πρωταθλήματα της ΑΕΚ, ποτέ δεν βασίστηκαν σε ρόστερ (θεωρητικά έστω) πιο ακριβό από τους αντιπάλους τους. Σε αυτό το κομμάτι, κι επειδή άδικα και δίκαια ο Ριμπάλτα αντιμετωπίστηκε με έντονη κριτική ματιά (σε αυτούς μέσα κι εγώ σίγουρα) να πάρει όλατα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εύσημα γιατί η ιστορία σε όλες τις ομάδες έχει δείξει ότι είναι τρομερά δύσκολο να βρεις διάδοχο που να κουμπώσει αμέσως μετά από προπονητή με έργο και επιτυχίες (όποια γνώμη κι αν έχει κάποιος για τον Αλμέιδα της τρίτης χρονιάς, και έργο και την μεγαλύτερη -εως τώρα- επιτυχία στο 21ο αιώνα είχε). Η ΑΕΚ πρέπει να διεκδικεί τίτλους, μια θα τους κατακτά και δυό θα τους χάνει γιατί δεν έχει δεκανίκια, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να κατακτά. Υπό αυτή την έννοια, είναι πετυχημένος ήδη ο Νίκολιτς και ο Ριμπάλτα, και μάλιστα μέσα σε ένα ιδιαίτερα σαθρό και εχθρικό περιβάλλον.
Τώρα για το χέρι, έμαθα βγήκε ο Βαρούχας (αναφέρομαι σε αυτόν γιατί είναι σε κρατικό κανάλι και όχι σε κάποιο από τα ιδιωτικά που και τα 3 ανήκουν στους ιδιοκτήτες των αντιπάλων της ΑΕΚ) και είπε αυτή την αθλιότητα που πρώτη φορά στην ζωή μας ακούσαμε ως κανονισμό για να δικαιολογήσει ότι δεν ήταν πέναλτι. Παιδιά, το να βγαίνει κάποιος κρατικοδίαιτος με περισπούδαστο ύφος και με τον φερετζέ του αντικειμενικού να σφάζει την αλήθεια για να κάνει προπαγάνδα εις βάρος της ΑΕΚ δεν είναι απλά για να γελάμε. Που είναι αυτός ο κανονισμός ρε μάστορα που να λέει ότι αν το χέρι είναι απλωμένο για ζεημπεκιά και βρει σε αυτό μετά από αναπήδηση στο έδαφος δεν είναι πέναλτι? Και εφόσον υπάρχει τέτοιος κανονισμός, εσύ ο δίκαιοχαχαχαχαχα, γιατί δεν τον επικαλέστηκες όταν δόθηκε πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ μόλις μια βδομάδα πριν, με την μπάλα επίσης να αναπηδά στο έδαφος και το χέρι 6 φορές πιο συμμαζεμένο?
Η ΑΕΚ δεν πρέπει να τα αφήνει αναπάντητα όλα αυτά παιδιά. Αν η επικοινωνία δεν είχε σημασία και ουσία, τότε κανείς δεν θα επένδυε σε αυτήν, δεκαετίες τώρα, από τα πιο σοβαρά πράγματα όπως στον Α' παγκόσμιο πόλεμο, σε κάπως λιγότερο σοβαρά στον ψυχρό πόλεμο μέχρι τα πιο ασήμαντα όπως το ελληνικό ποδόσφαιρό. Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει και ο συγκεκριμένος "πόλεμος" απαιτεί και ανάπτυξη σοβαρού συστήματος αντι-προπαγάνδας από την ΑΕΚ.
Τώρα για την φάση του Ελίασον τι να πεις? Εδώ υπάρχουν δικοί μας που πιάσαν το πλάνο του βαρ και έβριζαν τον Νίκλας μας γιατί λέει "βούτηξε". Τι περιμένεις από τους άλλους? Εδώ βρήκαν ένα παγωμένο καρέ για να πουν ότι ο Γιόβιτς έπρεπε να φάει κόκκινη και επιμένουν ενώ το βίντεο τους διαψεύδει κι δεν βλέπουν την ανατροπή στον Κοϊτά παρά επιλέγουν ένα πλάνο που δεν μπορείς να έχεις άποψη για να πουν και πάλι ότι δεν υπάρχει ανατροπή. Άσε που βγήκαν όλα τα ασπρόμαυρα τρολ μετά τα όργια της Τετάρης να πουν ότι η ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο νίκησε με ανύπαρκτο (!!!!!) πέναλτι στο 90'! Εδώ πια δεν μιλάμε για παράβλεψη της αλήθειας, μιλάμε για πλήρη και απόλυτη παραποίησή της.
ΑΕΚάρα σε παρακαλώ, κάνε το τρελό και σήκωσέ το! Σήκωσε και τα δύο την τρέλα μου μέσα! Να το φυσάνε και να μην κρυώνει!
H ομάδα το Σάββατο δεν ήταν καλή αλλά έκανε τη δουλεία της στο ρελαντί επίσης καλός δεν ήταν και ο κόσμος στις εξέδρες. Σε ματς εντός εδρας Σαββατο απόγευμα έπρεπε να ήταν κόλαση το γήπεδο. Εμείς ήμασταν εκκλησία.