Σοκ προκαλεί βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.
Στο βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα thestival, φαίνεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους. Από τα χτυπήματα, έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης.
Οι δράστες αποχωρούν από το σημείο, επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τρέπονται σε φυγή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Σκoυπιδια! αφαιρεσατε ετσι απΙα μια ζωη
Ενα σκουπιδι εδω μεσα, μπαινει και βαζει dislikes σε μηνυματα οπως αυτο. Σκουπιδι εισαι ακομα ενα λιθαρακι σε ολη αυτη τη σαπιλα. Ποσο καιρο ακομα θα σας ανεχομαστε δε ξερω.
γνωριζω εναν απο τους δικηγορους υπερασπισης του δολοφονου, τα αυτοκινητα ηταν 3 στην bmw πισω ηταν καποιοι τους οποιους θελουν να καλυψουν, ο αλβανος συμμετειχε στο σκηνικο αλλα ΔΕΝ τον μαχαιρωσε αυτος, δυσκολα να υπαρξουν αλλες συλλήψεις κ εαν εχουμε θα την πληρωσει αυτος που ηδη εχουν. Απο οτι ειπε ηταν ραντεβου μεταξυ οπαδων κ αυτοι απο τα αμαξια κατεβηκαν κ χτυπησαν αυτους που ειδαν πρωτους! Τωρα ποιοι ηταν αυτοι οι μεγαλοι απο συνδεσμο που θελουν να καλυψουν δεν γνωριζω, κριμα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για το παιδι που εφυγε τοσο αδικα
Τα αυτοκίνητα είναι τρία και πάω στοίχημα ότι στην BMW ήταν και τα κεφάλια, εκτιμώ ότι θα οπλοφορούσαν κιόλας. Ο Δολοφόνος είναι ο ίδιος που μαχαίρωνε στον Βόλο. Εν τω μεταξύ ολόκληρος οργανισμός και αποφεύγει να αναφέρει το περιστατικό με την πραγματική του έννοια "Δολοφονία".
΄Όσο είναι φρέσκο το θέμα, καταδικάζουμε την ''απωλεια'' (όχι δολοφονία-διαλέγουν προσεκτικά τις λέξεις οι ΠΑΕ/ΚΑΕ της κρατικής ομάδας) και βάζουμε τον άθλιο δημοσιογραφάκο να λέει ότι το παιδάκι πήγε σε ραντεβού για ξύλο. Σιγά-σιγά θα πουν ότι ο εγκληματίας ήταν και σε αυτοάμυνα.
Και από αύριο-μεθαύριο θα βγουν τα πανώ ''λευτεριά στον αδερφό μας''. Και θα του δώσουν και δικηγόρο να τον εκπροσωπήσει (έχει γίνει στο παρελθόν σε άλλη δολοφονία-έχουν ιστορικό δολοφονιών οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ούγκανοι).
Αυτός που συνέλαβαν ήταν ένας από αυτούς που ήταν με μαχαίρια στον τελικό του κυπέλου στο Βόλο. Και είχε πάρει μέρος και σε άλλη δολοφονία οπαδού του Άρη το 2020. Έτσι συνεχίστε να τους αφήνετε έξω επειδή σαν πληρώνουν με ρούβλια. Κλείσιμο όλων των συνδέσμων να τελειώσει αυτή η γελοιότητα γιατί μη νομίζετε ότι και οι δικοί μας και οι άλλοι είναι αγγελούδια. Όλες οι ομάδες έχουν τα καθίκια τους
Ο κάθε πρωθυπουργός που διατάζει να βρεθεί ο υπεύθυνος ας κοιτάξει πρώτα στον καθρέφτη.
Όλοι αυτοί ανεξαρτήτως ονόματος και χρώματος έχουν ρίξει το βιοτικό επίπεδο και τι επίπεδο παιδείας στα τάρταρα.
Επιπλέον οι νέοι κάθονται για ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή παίζοντας παιχνίδια όπου ο θάνατος και οι συμμορίες είναι αξίες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ανάλογα γεγονότα είναι ο ξυλοδαρμός του σταθμάρχη από τα παιδιά του προφισιενσι και άλλα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν από στιγμές μπουλινγκ γεμάτες χαιρεκακα γέλια που για ένα δευτερόλεπτο δεν κατέληξαν σε κηδείες.
Η λύση είναι στην παιδεία και τον σεβασμό του πολίτη.
Αν δεις την μουρη αυτου που συνεληφθη για σφαλιαρες ειναι..Αλλα πηγανε πανω σε 3 παιδια 5-6 απο αυτους..Εκρεμει δικη για τον συγκεκριμενο για προηγουμενα επεισοδια..Υπευθυνοι δεν ειναι μονο αυτοι που τα κανουν αυτα η τους βαζουν και τα κανουν αλλα και η σαπια δικαιοσυνη που αφηνει εξω σκουληκια σαν και αυτον.
Στο βιντεο φαινονται οτι ηταν 2 αυτοκίνητα με 2-3 επιβαίνοντες το καθένα.Κανονικά πρεπει να συλληφθούν ολα τα σκουπίδια για συνεργοί σε φόνο.Εχει συλληφθεί μονο ο ένας;