Την Πέμπτη (12/3) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπέτις στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους 16 του Europa League. Στο πλαίσιο του αγώνα ο Χάβι Ερνάντεθ μίλησε στο ισπανικό podcast “La Jugada de Sevilla” χαρακτηρίζοντας τον Ράφα Μπενίτεθ ως κορυφαίο προπονητή, ενώ τόνισε πως οι "πράσινοι" θα έχουν τις ευκαιρίες τους κόντρα στους "βερδιμπλάνκος".
“Ξέρουμε ότι η Μπέτις είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όμως θα έχουμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Βλέπω την Μπέτις ως μία ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το Europa League. Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ένας κορυφαίος προπονητής, είναι πολύ κοντά σε κάθε παίκτη και είναι κρίσιμος όσον αφορά τις διορθώσεις στην τακτική και τις οδηγίες που δίνει. Στην Ισπανία έχω παίξει ήδη κόντρα στον Άντονι, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος”, είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μπακ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

