Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η ατάκα του Αντετοκούνμπο για το ρεκόρ του Αντεμπάγιο

Ο Έλληνας φόργουορντ των Μπακς σχολίασε την ασύλληπτη επίδοση του φόργουορντ/σέντερ των Χιτ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο κατέρριψε το ρεκόρ του Κόμπι Μπράιαντ, πετυχαίνοντας 83 πόντους σε ένα παιχνίδι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι ο φόργουορντ/σέντερ των Χιτ έβαλε 83 πόντους και όχι πώς τους πέτυχε.

Σε δηλώσεις του, μετά την ήττα των Μπακς από τους Σανς, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε: "Δεν έχει σημασία πώς φτάνεις εκεί. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το πέτυχες. Σε 10, 20, 30 χρόνια από τώρα κανείς δεν θα θυμάται πόσες βολές σούταρε. Δεν νομίζω ότι θυμάμαι πόσα σουτ πήρε ο Κόμπι, ή πόσες βολές έβαλε ή τρίποντα. Αυτό που θυμάσαι είναι οι 81 πόντοι. Ο Γουίλτ 100. Δεν θυμάσαι πώς. Οπότε, στο τέλος της ημέρας έβαλε 83 πόντους".

Σε λίγες μέρες, οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τον Αντεμπάγιο, με τον Αντετοκούνμπο να λέει, αστειευόμενος, πως "θα προσπαθήσουμε να μη σκοράρει 83, θα σκοράρει 82".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ