Την λήξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη πρόκειται να ανακοινώσει, μέσα στην ημέρα, η Μονακό, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο.
Το απόγευμα της Τρίτης, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την απόφασή του, στη διοίκηση της Μονακό, με τον Σπανούλη να αποχωρεί, καθώς δεν έλαβε τις γραπτές εγγυήσεις που ήθελε.
Η ομάδα του Πριγκιπάτου αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και, εξαιτίας αυτών, δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και να καλύψει κενά στο ρόστερ, μετά και τους τραυματισμούς των Μίροτιτς, Τάρπεϊ.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέλαβε τη Μονακό τον Δεκέμβριο του 2024. Στην παρθενική του σεζόν ως προπονητής της EuroLeague, ο Σπανούλης οδήγησε την ομάδα του Μόντε Κάρλο μέχρι τον τελικό, όπου έχασε το τρόπαιο από τη Φενέρμπαχτσε.
C’est terminé entre Vassilis Spanoulis et Monaco.
— BeBasket (@Be_BasketFr) March 11, 2026
Le coach grec quitte la Roca Team après plusieurs semaines de tensions autour du club.
Sergii Gladyr va prendre le relais sur le banc.
https://t.co/pyzR3PCoeG pic.twitter.com/YLhP2Zpild
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

