Τρέχουν τα έργα στο νέο γήπεδο που ετοιμάζεται στα Σπάτα. Ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου. Συγκεκριμένα ήδη γίνεται η διαδικασία καθαρισμού του χώρου και στη συνέχεια θα γίνει η διαμόρφωσή του. Στο τρίτο στάδιο θα έρθει χώμα ώστε να ανέβει ο αγωνιστικός χώρος και να γίνει η σπορά του χόρτου. Σύντομα το νέο γήπεδο στα Σπάτα θα πρασινίσει.
Παράλληλα προχωρά προς την ολοκλήρωση της και η δεύτερη κερκίδα του γηπέδου. Αναμένεται πλέον η τελική απόφαση για το αν θα χτιστεί άμεσα και η τρίτη ώστε να κλείσει σε σχήμα «Π» γύρω από το γήπεδο και η χωρητικότητα να ξεπεράσει τις 3.000.
Γενικότερα τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Το πλάνο είναι το σύνολο τους με την ολοκλήρωση κερκίδων, αποδυτηρίων και εσωτερικών χώρων να έχει αποπερατωθεί στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τρελή παρακαταθήκη για το μέλλον!! Και για δυνατότητα επέκτασης αν το γουστάρει Η ΑΕΚ στο μέλλον, με 50.000 θέσεις!
Τι να σου πούνε τα άλλα τα γατάκια Τίγραρε!!!Δύο γήπεδα φτιάχνεις..
Ας το τελειώσουν άμεσα.. φτιάξτε και την άλλη κερκίδα τώρα το τρέχετε γρήγορα να ναι έτοιμο.
Από του χρόνου και μέχρι να μπούμε στο ΝΑΟ θα παίζουμε στα Σπάτα! Και δεν θα πληρώνουμε το αχανές οακα και θα ναι και πιο έδρα μας το προπονητικό! ΜΟΝΟ ΑΕΚ !!!
οκ αρα υπαρχει περιπτωση εαν ισχυουν ακομη οι περιορισμοι με τον covid19 , να παιξουμε και καποια επισημα ματσ στο προπονητικο, μεχρι να φτιαχτει η Αγια Σοφια
Αυτό πιστεύω θα γίνει την νέα σεζόν. Μακριά από το σιχαμερό το ΟΑΚΑ παράδεισος θα είναι. Τώρα το προπονητικό κέντρο έτσι και αλλιώς θα είναι 2η δηλωμένη έδρα
Πάμε γερά