Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φρουροί της Επανάστασης: Χτυπήσαμε αμερικανικό πλοίο στο Ομάν

Το λιμάνι Σαλάλα έγινε στόχος δυο drones


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι στόχευσαν αμερικανικό στρατιωτικό πλοίο διοικητικής μέριμνας «σε σημαντική απόσταση από το λιμάνι της Σαλάλα στο Ομάν».

Το πλοίο «υποστήριζε τον επιθετικό αμερικανικό στρατό» και «έγινε στόχος των ενόπλων δυνάμεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν σε σημαντική απόσταση από το λιμάνι της Σαλάλα στο Ομάν», δήλωσε ο Εμπραχίμ Ζολφαγαρί, εκπρόσωπος της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης του Ιράν, σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, προστέθηκε: «Όπως ανακοινώσαμε προηγουμένως, η εθνική κυριαρχία της αδελφικής και φίλης χώρας του Ομάν γίνεται σεβαστή από την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ομάν ανέφερε σήμερα το πρωί ότι το λιμάνι έγινε στόχος δύο drones. Μάλιστα ένας εργαζόμενος τραυματίστηκε στην επίθεση ενώ ένας γερανός υπέστη περιορισμένες ζημιές, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ