Ο Έλντερ Λόπες, που πέτυχε το καθοριστικό γκολ στη χθεσινή νίκη επί του Αστέρα (3-1), έγινε ο 16ος διαφορετικός παίκτης που σκοράρει για την ΑΕΚ φέτος. Τα κιτρινόμαυρα γκολ στην Super League έχουν πετύχει οι Ανσαριφάρντ (10), Ολιβέιρα (5), Γκαρσία (4), Γαλανόπουλος (4), Σιμάνσκι (3), Σάκχοφ (3), Σιμόες (2), Τάνκοβιτς (2), Αλμπάνης (2), Νεντελτσιάρου (1), Κρίστισιτς (1), Μάνταλος (1), Μαχαίρας (1), Λόπες (1) και οι Λιβάγια (3) και Ενομπακάρε (1) που έχουν αποχωρήσει.
Πάντως την ίδια στιγμή η ΑΕΚ συνεχίζει να διευρύνει το αρνητικό ρεκόρ σε παθητικό εντός έδρας. Με το χθεσινό έφτασε τα 21 σε βάρος της σε 15 ματς την τρέχουσα περίοδο έχοντας ήδη ξεπεράσει (μετά το 1-5 από τον Ολυμπιακό) ακόμη και την… επίδοση των 17 γκολ που είχε δεχτεί τη σεζόν του υποβιβασμού (2012/13), στον ίδιο αριθμό αγώνων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!