Βρετανικά Μέσα υποστηρίζουν πως σε περίπτωση ήττας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την Έβερτον το Σάββατο (7/11, 14:30) για την 8η αγωνιστική της Premier League, θα γίνει άμεσα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία από τη στιγμή που θα ακολουθήσει διακοπή στα πρωταθλήματα λόγω των εθνικών ομάδων, με τα γραφεία στοιχημάτων στο Νησί να δίνουν πρώτο φαβορί σε αυτή την περίπτωση τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.
Σημειώνεται πως η θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολη, έπειτα και από τις συνεχόμενες ήττες, από Άρσεναλ και Μπασάκσεχιρ.
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υποστήριξε, από την πλευρά του, πως είναι λογικό να έγινε κίνηση από τους διοικούντες την Γιουνάιτεντ για τον Ποτσετίνο.
Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ τόνισε: "Εάν υπάρχει αλήθεια στις φήμες για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, είναι δύσκολο να κατηγορήσεις την Γιουνάιτεντ. Όταν μία ομάδα παίζει άσχημα, η βασική ευθύνη βαραίνει τον προπονητή και αυτό είναι πάντα αλήθεια.
Τον είδα πρόσφατα ως guest τηλεσχολιαστή και είπε πως είναι έτοιμος να δουλέψει ξανά, οπότε είναι δύσκολο να σταματήσουν αυτές οι φήμες".
Ο Μπερμπάτοφ πρόσθεσε, επίσης, πως "το μοναδικό πράγμα που δεν θα αλλάξει πάντως είναι οι παίκτες. Ένας νέος τεχνικός δεν θα αλλάξει τον τρόπο που παίζουν. Όταν έχεις νέο προπονητή, παίρνεις ώθηση αλλά γενικά η συμπεριφορά δεν αλλάζει.
Καμία επιθετικότητα, κανένα πάθος, καμία αλληλοϋποστήριξη. Πέρα από τον προπονητή που πρέπει να αλλάξει, οφείλουν και οι παίκτες να αλλάξουν την νοοτροπία τους".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
