0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα της καραντίνας: Ερωτεύτηκαν από τα μπαλκόνια τους και τώρα παντρεύονται!

Μια ιστορία αγάπης που άνθισε εν μέσω lockdown στην Ιταλία

Όπως όλα τα παραμύθια έτσι και η ιστορία του Μικέλε Ντ′ Αλπαός και της Πάολα Ανιέλι ξεκίνησε σε μια περίοδο που όλα έμοιαζαν ζοφερά, όταν όλοι βρίσκονταν σε καραντίνα. Μάλιστα, η αγάπη τους άνθισε στην Ιταλία, μια χώρα που δοκιμάστηκε όσο λίγες από τον κοροναϊό.

Οι δυο τους ερωτεύθηκαν ο ένας τον άλλον την περίοδο που η Ιταλία ήταν σε lockdown. Τότε, οι γείτονες συνομιλούσαν από απόσταση και έδιναν κουράγιο ο ένας τον άλλον ακόμη και τραγουδώντας. Κάπως έτσι άρχισε και η ιστορία του Μικέλε και της Πάολα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όλα συνέβησαν στην Βερόνα, την πόλη που έχει ταυτιστεί με την πιο διάσημη ιστορία αγάπης όλων των εποχών, το έργο του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Οι δυο τους αντάλλαξαν τα πρώτα βλέμματα σε μία απογευματινή «μουσική παράσταση» από τα μπαλκόνια της γειτονιάς για την τόνωση του ηθικού των κατοίκων της πόλης, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να μιλούν μέσω social media και σε πολύωρες τηλεφωνικές κλήσεις, μέχρι που τον Μάιο συναντήθηκαν επιτέλους για πρώτη φορά σε ένα πάρκο.

Τέσσερις μήνες μετά, ο έρωτας που άνθισε μέσα σε μια μεγάλη δοκιμασία θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να παντρευτεί.

«Παντρευόμαστε και το μόνο που μένει είναι να ορίσουμε την ημερομηνία. Ακριβώς επειδή γνωριστήκαμε στα μπαλκόνια, σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μεγάλη τελετή στην ταράτσα της πολυκατοικίας μου», δήλωσε ο Μικέλε στους The Times.

Η ιστορία τους έγινε πρώτη είδηση όταν ο Μικέλε ανέβασε στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας του ένα μεγάλο πανό με τη λέξη «Πάολα». Η Πάολα λέει από την πλευρά της ότι είναι υπέροχο που μπόρεσαν να ερωτευτούν σε μία τόσο τραγική περίοδο και χαρακτηρίζει τη συνάντηση τους μοιραία.

«Ακόμη και μετά το lockdown, με χαιρετάει αναβοσβήνοντας τον φακό το βράδυ από το διαμέρισμα του κι ακόμα κάθε βράδυ, λέμε καληνύχτα από το τηλέφωνο βγαίνοντας στα μπαλκόνια μας».


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ