Αντίθετα με τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη, η οποία στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό υπερψήφισε τις αμυντικές δαπάνες, έσπευσε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να καλωσορίσει τη νέα φρεγάτα F - 601 «Κίμων» στο Πολεμικό Ναυτικό.
Στην ανάρτησή της αναφέρει:
«Έχουμε γη και πατρίδα, όσο έχουμε πλοία στη θάλασσα
~ Θεμιστοκλής
Καλώς να ορίσει η νέα φρεγάτα FDI HN «Belh@rra» F – 601 «Κίμων» από τη Λοριάν της Γαλλίας στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ως φρουρός της εθνικής ανεξαρτησίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, με ισχύ και ψυχή εντός της τους άνδρες και τις γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού μας και κάθε πεσόντα για την υπεράσπιση της Ελευθερίας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

