Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πίρλο: Θα προσπαθήσουμε να δίνουμε ανάσες στον Ρονάλντο

Ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε για το πώς θα διαχειριστεί τον Πορτογάλο μέσα στη σεζόν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο 3-0 της Γιουβέντους επί της Σαμπντόρια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, με τον Αντρέα Πίρλο, ωστόσο, να υπογραμμίζει πως σκοπεύει να ξεκουράζει, σε κάποια παιχνίδια, τον Πορτογάλο άσο.

Μιλώντας για τον Ρονάλντο, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Έχουμε μιλήσει μαζί του και κάνουμε σκέψεις για το πως θα χρησιμοποιήσουμε και θα αξιοποιήσουμε τον Ρονάλντο. Δεν είναι ακόμα κουρασμένος αφού μόλις αρχίσαμε.

Όταν όμως θα εμφανιστούν μπροστά μας κάποια ματς που είναι λιγότερο σημαντικά, θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε ανάσες. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά το σώμα του.

Ξέρει λοιπόν πότε θα είναι η ώρα είτε να ξεκουραστεί είτε να επιταχύνει. Εξαρτάται από αυτόν το πότε θα παίξει".

Για την απόφασή του να δώσει φανέλα βασικού στον, νεαποκτηθέντα από την Σάλκε, Γουίστον ΜακΚένι και στον Τζανλούκα Φραμπότα, που έκανε μόλις τη δεύτερη εμφάνισή του στην Serie A, ο Πίρλο τόνισε: "Ο Φραμπότα έκανε ένα καλό ματς. Είχε ένα τραυματισμό ο Αλέξ Σάντρο οπότε επέλεξα τον παίκτη από την Κ-23 που προπονείται πολύ καλά με εμάς. Δεν θεώρησα ρίσκο το να τον χρησιμοποιήσω.

Ο ΜακΚένι ήρθε έχοντας αρχίσει προετοιμασία στην Γερμανία, οπότε ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με άλλους. Έκανε μερικές λάθος πάσες αλλά ήταν το πρώτο παιχνίδι του, μπορούμε να τον συγχωρήσουμε για αυτό.

Δεν θέλω απλά να κάνω copy paste τις ιδέες κάποιου αλλού. Έχω τις ιδέες μου και θέλω να τις προσαρμόζω με βάση τις ομάδες που με ενέπνευσαν".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ