Γκέλα στο "Ντα Λουζ", για την Μπενφίκα, που έφερε 2-2 με την Κάζα Πία, παρά την εξαιρετική εμφάνιση, με γκολ και ασίστ, του Βαγγέλη Παυλίδη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκόλ, μετά από χαμένο πέναλτι, για το οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο διαμαρτυρήθηκε έντονα.
Μάλιστα, στο φινάλε του ματς πήρε στο κυνήγι τον διαιτητή και, λίγο αργότερα, δήλωσε: "Μετά το 2-0 το παιχνίδι είχε τελειώσει, αλλά είδατε όλοι τι έγινε. Είναι λάθος του διαιτητή που καταλόγισε ένα πέναλτι που σαφώς δεν δίνεται πουθενά στον κόσμο. Και είμαι ευγενικός όταν λέω απλώς λάθος. Τεράστιο λάθος και του VAR. Και είναι δικό μας λάθος επειδή δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι. Κλείσαμε το σκορ στο 2-0, και μετά ο διαιτητής και το VAR άνοιξαν το παιχνίδι".
Benfica 90+1'de yediği golün ardından Casa Pia ile 2-2 berabere kaldı. Jose Mourinho ve Mario Branco maç sonunda hakeme tepki gösterdi.pic.twitter.com/87MRMsreQZ
— Asist Analiz (@asistanaliz) November 10, 2025
Ο Μουρίνιο συνέχισε, λέγοντας πως "είναι περίεργο... δύσκολο να καταλάβεις πώς αποφασίζει ο διαιτητής, αλλά ακόμη πιο δύσκολο να καταλάβεις γιατί το VAR δεν παρενέβη σε μια προφανή φάση, που η UEFA, η FIFA και τα πρωταθλήματα στην αρχή της σεζόν παρουσιάζουν ως σαφή παραδείγματα. Θέλω να είμαι ήπιος και ισορροπημένος και να πω ότι ο διαιτητής και το VAR έκαναν λάθος. Αλλά όχι, όταν ο διαιτητής κάνει λάθος, το VAR βοηθάει. Άρα γιατί δεν βοήθησε; Είναι δύσκολο να το εξηγήσω γνωρίζοντας ότι αν μιλήσω θα τιμωρηθώ αργότερα. Χάσαμε δύο βαθμούς, οι άλλοι κέρδισαν δύο, κάπως έτσι χάνονται και κερδίζονται τα πρωταθλήματα"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

