Ο Σμιθ εδώ και περίπου μία εβδομάδα λείπει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ, συνεχίζει να βρίσκεται στις ΗΠΑ και όπως φαίνεται, έχει αποφασίσει να τερματίσει την παρουσία του στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ετοιμάζονται να προβούν και σε άλλες ενέργειες.
Αφού έχουν ενημερώσει τη FIBA για τη συμπεριφορά του παίκτη, όπως ΄έγινε γνωστό σήμερα, αναμένεται να κινηθούν και νομικά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα τους, από τη στιγμή που ο Σμιθ, θεωρείται αδικαιολογήτως απών, από τις 10 Φεβρουαρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!