Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στην έδρα της Θέλτα, όμως, στη συνέχεια δέχτηκε τρία γκολ και ηττήθηκε 3-1, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να υποστηρίζει ότι η ομάδα δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της.
Σε δηλώσεις του, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο Βίγκο τόνισε: "Η διαχείριση ενός παιχνιδιού είναι το "κλειδί" για να το κερδίσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σωστά τακτικά, ήμασταν συνειδητοποιημένοι γνωρίζοντας ότι η Θέλτα μπορεί να έχει την κατοχή κι εμείς, μέσα από τις αντεπιθέσεις, και πιο οργανωμένα να διεκδικήσουμε κάποιες φάσεις και κάποια γκολ. Προηγηθήκαμε, αλλά δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, για άλλη μια φορά. Δεν κρατήσαμε το προβάδισμά μας έως το φινάλε του πρώτου μέρους κι εκεί άλλαξε όλο το παιχνίδι".
Για το γκολ που πέτυχε, ο Γιακουμάκης είπε πως "είμαι σέντερ φορ, ζω από το γκολ, το θέλω, λατρεύω να σκοράρω, θεωρώ ότι είναι κύριο μέλημά μου στο γήπεδο. Έβαζα πίεση στον εαυτό μου. Όλοι στην ομάδα είναι υπομονετικοί μαζί μου. Τα έδινα όλα στο γήπεδο, άλλα έλειπε το γκολ. Το γκολ σήμερα ήρθε, αλλά δεν συνοδεύτηκε από ένα καλό αποτέλεσμα. Ίσως κόστισε στην ομάδα βαθμούς ή αποτελέσματα η πίεση που έβαζαν στον εαυτό μου. Πρέπει ατομικά να δώσει ο καθένας μας το κάτι παραπάνω για να βγει η ομάδα από την κατάσταση αυτή στην οποία βρίσκεται".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!