Μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ επί του Βόλου (1-0), ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για την πορεία του στην ομάδα από το 2024 και τόνισε πως δεν θα άλλαζε τίποτα.
«Συγκινήθηκα για τη φανέλα και τον κόσμο. Άμα γύρναγα πίσω στο 2014 και μου έλεγες πως θα κάνω 400 συμμετοχές θα σου έλεγα "είσαι τρελός". Δεν θα άλλαζα τίποτα σε αυτή τη διαδρομή. Θα άλλαζα αρκετά αποτελέσματα, όμως θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω πριν 10 χρόνια για να ζήσω όλες αυτές τις στιγμές.Θα κορνιζάρω αυτήν τη φανέλα. Είναι η μοναδική που κρατήσω σπίτι», τονισε ο αρχηγός της ΑΕΚ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
Δείτε εδώ όσα είπε αναλυτικά:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ήρθε στην ΑΕΚ στην πιο δύσκολη στιγμή. Από τα τοπικά, έφτασε να σηκώνει πρωταθλήματα και να γράφει ιστορία στην Ευρώπη. Μεγάλος, τεράστιος παίκτης. Κομμάτι της ΑΕΚ
Να έχεις υγεία, Πετράν,να σε απολαμβάνουμε όσο γίνεται περισσότερο κι ας σε πίκραναν, πολλές φορές, κάποιοι δήθεν οπαδοί μας!
Πιστευα οτι ειδικα ετσι οπως εχει γινει το ποδοσφαιρο τα τελευταια 15 χρονια,οτι δεν θα αξιωνομουν να εβλεπα εναν πραγματικο αρχηγο παλι στην ΑΕΚ και οτι ο τελευταιος πιστος στρατιωτης και αρχηγος ηταν ο Ακης ο Ζηκος το μακρινο πλεον 2008.Χαιρομαι παρα πολυ που τιμαει την φανελα αυτη ενας ανθρωπος ο οποιος ηρθε στην ομαδα στα δυσκολα χρονια και ενω ηταν περιζητητος,τα μεσα της χωρας παντα τον πολεμουσαν και τον υποβαθμιζαν ενω σημερα θα εγραφαν τους μεγαλυτερους διθυραμβους και θα τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εξισωναν με παλιες δοξες αν ειχε επιλεξει να παιξει στον βορθο π.χ. και ο οποιος παρα τον πολεμο και το αναθεμα που ετρωγε ολα τα χρονια επειδη η ομαδα εμενε πολλες χρονιες γυμνη και το φιδι δεν εβγαινε απο την τρυπα,εστεκε αγερωχος χωρις φανφαρες και χωρις να πει ποτε κουβεντα και εβαζε τα ποδια του στη φωτια.
Ανθρωπος που με 2 κομμενους χιαστους,εμπαινε στις φασεις με τακλιν και λυσσα.
Εκεινος εκοψε χιαστο βγαζοντας ασσιστ στον Αραουχο εκτος με τον Πανιωνιο αν θυμαμαι καλα το 2017 και η ΑΕΚ πηρε ενα απο τα πιο σημαντικα και δυσκολα διπλα της ονειρικης χρονιας εκεινης.
Εκεινος εξελιχθηκε στον πιο σημαντικο ρολιστα την τελευταια 3ετια με συνεισφορα που πραγματικα δεν μετριεται με αριθμους.
Εκεινος ξερει τοση μπαλα που οσες μεταγραφες και αν εγιναν 11 χρονια τωρα,δεν βρεθηκε ουτε μισος ανθρωπος με το μυαλο και την καθετη μπαλια του.
Εκεινος παρα το αναθεμα και τα βρισιδια που ετρωγε απο πικραμενους ΑΕΚτζηδες,οπως και στην Εθνικη επειδη ηταν της μοδας να ριχνεις το αναθεμα στον Μανταλο εσκυβε το κεφαλι και κουβαλουσε το τιμημα του να φορας τα περιβραχιονια του Αρχηγου.
Μανταλε,δυστυχως ζεις στην Ελλαδα που τα μεσα ειναι κατευθυνομενα και προωθουν τους αναξιους και γι'αυτο ισως να μην παρεις την καθολικη αποδοχη του Ελληνικου ποδοσφαιρου που σου αξιζει,για εμενα ωστοσο θα εχεις πετυχει να εισαι σημαια και στρατιωτης της ομαδας σε μια εποχη που τα παντα ξεπουλιωνται.
Υ.Γ. Ευχομαι να σε απολαυσω τουλαχιστον 2 χρονια ακομα στην ομαδα,εχεις πραγματα ακομα να δωσεις ειδικα οταν η μπαλα καιει και θελω να κρεμασεις τα παπουτσια σου εδω με τις ιαχες που σου αρμοζουν στο πιο ομορφο και ιστορικο γηπεδο του κοσμου.
400 συμμετοχες ΑΡΧΗΓΕ ποτε δεν πουλησες οπαδιλικι .ηρθες στην ΑΕΚ στη Β εθνικη.
να τις κάνεις 500 να εισαι γερός !!!!