Ο Στέφανος Ντούσκος συνεχίζει να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους κωπηλάτες του κόσμου. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και πρόσφατος πρωταθλητής κόσμου στη Σαγκάη, πρόσθεσε μια ακόμη σπουδαία διάκριση στο ενεργητικό του, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 500 μέτρα σπριντ, στον αγώνα που διεξήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/10).
Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε κατά μήκος του ποταμού που διασχίζει τη κινεζική μεγαλούπολη, σε ένα σκηνικό μοναδικό, με χιλιάδες θεατές να δίνουν έντονο παλμό και κορυφαίους κωπηλάτες από όλο τον κόσμο να προσφέρουν υψηλό θέαμα. Ο Ντούσκος έδειξε από νωρίς αποφασισμένος να διεκδικήσει την κορυφή, ακολουθώντας τακτική υψηλού ρίσκου που τον έφερε σε θέση πρωταγωνιστή.
Τελικά, ο 28χρονος Γιαννιώτης τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Λευκορώσο Ζάλατι, ο οποίος είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα λίγες ημέρες νωρίτερα. Η μάχη για το ασημένιο ήταν συναρπαστική, αφού ο Ντούσκος είχε ταυτόχρονο τερματισμό με τον Λιθουανό Μπελιάουσκας, όμως η κριτική επιτροπή τον ανέδειξε τελικά δεύτερο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!