1 ΣΧΟΛΙΑ

Κωφός μήνυσε το Pornhub επειδή δεν έχει υπότιτλους στα βίντεο πορνό!

Δεν μπορεί να απολαύσει πλήρως τις ταινίες

Μήνυση κατά της διάσημης ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου, Pornhub, υπέβαλε ένας κωφός άντρας από το Μπρούκλιν των ΗΠΑ καθώς οι ερωτικές της ταινίες δεν εχουν υπότιτλους κι έτσι δεν μπορεί να τις απολαύσει πλήρως!

Σύμφωνα με πληροφορίες της NewYorkPost, ο άνδρας υπέβαλε αγωγή υποστηρίζοντας ότι το site παραβιάζει τον ομοσπονδιακό νόμο της χώρας.

Ο Γιαροσλάβ Σούρις υποστηρίζει ότι ο ιστότοπος έχει παραβιάσει τα δικαιώματα που προκύπτουν από τον Νόμο για τους Πολίτες με Αναπηρία των ΗΠΑ, επειδή οι κωφοί και τα άτομα με μειωμένη ακοή δεν καταλαβαίνουν το ηχητικό μέρος των ερωτικών ταινιών.

Το Pornhub είναι ένα από τα αρκετά site ερωτικού περιεχομένου της εταιρείας MindGeek, μαζί με το YouPorn και το RedTube, στα οποία γίνεται επίσης αναφορά στην αγωγή.

Κι όλα αυτά μάλιστα, ενώ ο Σούρις όπως υποστηρίζει είχε πληρώσει προνομιακή (premium) εγγραφή στο Pornhub, που περιέχει πολλά ερωτικά βίντεο.

Σύμφωνα με τον Νόμο για τους Πολίτες με Αναπηρία (ADA), απαγορεύεται η διάκριση εναντίον ανθρώπων με αναπηρίες σε τομείς όπως «εργασία, μεταφορές, επικοινωνίες και πρόσβαση σε κρατικά και τοπικά κυβερνητικά προγράμματα και υπηρεσίες».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
borsalino911 - 18/1/2020 13:23

Η μλκ κουφαινει!! Πέρα απ την πλάκα, τους τρολαρει κανονικά ο τύπος! Το θέμα όμως είναι πως θα γράφουν τα βογγητά!!

ΕΠΟΜΕΝΟ