Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Η απόφαση ήταν συνειδητή»

Για την επιλογή του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συνέντευξη στο περιοδικό «Maxim» παραχώρησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας σχετικά: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πλέον σελίδα».

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Σαλπιγγίδη:

-Σε μια εποχή άκρατου επαγγελματισμού προτίμησες να ακούσεις την καρδιά σου και να γυρίσεις στον ΠΑΟΚ. Είσαι σίγουρος για την απόφαση σου;

"Ναι. Όταν φτάνει η ώρα μιας τέτοιας απόφασης βάζεις κάτω όλους τους παράγοντες και τις συνθήκες που θα βρεις. Παίζει ρόλο και το οικονομικό αλλά και το πού αισθάνεσαι πιο ωραία. Αναλογίζεσαι την ποιότητα της ζωής, τα βάζεις όλα κάτω και τα ζυγίζεις και έτσι παίρνεις την απόφαση. Για μένα η απόφαση ήταν συνειδητή. Αυτό δεν σημαίνει ότι στον Παναθηναϊκό δεν μου φέρθηκαν καλά ή δεν πέρασα καλά ή δεν έχω καλές αναμνήσεις. Αυτή λοιπόν είναι η απάντηση καθώς δεν θα μου άρεσε να έχω μια λαϊκίστικη τοποθέτηση. Όσοι με ξέρουν, καταλαβαίνουν".

-Μετά από 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ. Τι ελπίζεις και τι περιμένεις;

"Ο ΠΑΟΚ ο σημερινός δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που άφησα εγώ. Με τον Ζαγοράκη πρόεδρο, τον Βρύζα και τους λοιπούς της διοίκησης έχει κάνει τεράστια βήματα προς τα μπροστά. Η ομάδα γύρισε πραγματικά σελίδα και μπήκε στον ίσο δρόμο. Απαλλαγμένος από τα λάθη και τα προβλήματα του παρελθόντος ο σύλλογος μπορεί να πάει εκεί που του αρμόζει. Οι φιλοδοξίες αλλά και το πλάνο είναι κάθε χρόνο να στοχεύει και ψηλότερα. Την τελευταία διετία είχε πολύ καλή πορεία με αποκορύφωμα την σεζόν που μόλις τελείωσε όπου διεκδίκησε στα ίσια το πρωτάθλημα".

-Σκέφτεσαι καθόλου την πιθανότητα να υπάρχει μια μικρή μερίδα του κόσμου που θα σε αποδοκιμάσει;

"Αυτά συμβαίνουν παντού. Σε όλες τις ομάδες και σε όλες τις χώρες. Δεν πρέπει να στέκεσαι σε τέτοια γεγονότα αλλά να τα προσπερνάς. Απλά μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι σωστή και σίγουρα δεν βοηθάει την ομάδα. Σε ένα χώρο σαν το ποδόσφαιρο όπου εμπλέκεται έντονα το συναίσθημα είναι λογικό να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες, ανάλογα με το πώς σε βλέπει ο καθένας. Δεν μπορείς να είσαι αρεστός σε όλους".


.





 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ