Η Μπενφίκα εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο, για την ενδιάμεση φάση του Champions League, αφού νίκησε με δυο γκολ διαφοράς τη Ρεάλ, χάρη σε buzzer beater του τερματοφύλακά της, στο 90'+8'.
Με το σφύριγμα της λήξης, ο Ανατόλι Τρούμπιν "πνίγηκε" στις αγκαλιές των συμπαικτών του, ενώ, και ο Τιμπό Κουρτουά πλησίασε και αγκάλιασε τον Ουκρανό γκολκίπερ, απονέμοντάς του τα εύσημα για το γκολ πρόκρισης.
#UCL #Benfica #RealMadrid Great sportsmanship by Courtois to congratulate Trubin on qualifying into next round of UCL.pic.twitter.com/FEmPnQwvLP
— Iris (@Iris4231) January 28, 2026
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

