Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ένταση στην Ατλέτικο με πληροφορίες που ακούστηκαν σε ραδιόφωνο της Ισπανίας

Ενοχλημένοι Σιμεόνε και παίκτες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τους ομίλους του Champions League ωστόσο έχασε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο λόγος για τον Χοσέ Χιμένεθ που αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Μάλιστα αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο παίκτης δεν μπορεί να συμπληρώσει δύο αγώνες χωρίς τραυματισμό. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που αποχωρεί με πρόβλημα, μπαίνοντας στη λίστα με τους έφτασα πλέον τραυματίες της Ατλέτικο.

Ωστόσο πέρα από τον τραυματισμό αυτό που ενόχλησε την ομάδα αλλά και τους ίδιους τους παίκτες είναι η ένταση που προκλήθηκε εντός της ομάδας για μια πληροφορία που φαίνεται να διέρρευσε προς κάποιο ραδιόφωνο.

Λίγα μόλις λεπτά μετά τον τραυματισμό του 23χρονου Ουρουγουανού, σε μια εκπομπή του ισπανικού ραδιοφώνου ακούστηκε ότι, «ο Χιμένες έχει συγγενή βλάβη, υποφέρει από ασυμμετρία στα ισχία. Έχει δηλαδή το ένα πόδι μεγαλύτερο από το άλλο και αυτό προκαλεί υπερφόρτωση στον παίκτης. Το πρόβλημα είναι μόνιμο».

Την επόμενη ωστόσο μέρα ο άνθρωπος που έβγαλε αυτή τη μη πραγματική είδηση, Μανόλο Λάμα, έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τον παίκτη και την ομάδα, «Οι ιατρικές πληροφορίες της Ατλέτικο επιβεβαιώνουν ότι ο Χιμένες δεν έχει ασυμμετρία στα ισχία. Ζητώ συγνώμη από τον παίκτη τους γιατρούς και τον σύλλογο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ