Στην Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτονται την επαναγορά από την Εσπανιόλ, του αμυντικού Μάριο Ερμόσο. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ανήκε στη Ρεάλ και αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης Β όταν το καλοκαίρι του 2017 αποχώρησε για χάρη της Εσπανιόλ.
Η «βασίλισσα» έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του καθώς στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα επαναγοράς ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Για τις υπόλοιπες ομάδες που κοιτάνε τον Ερμόσο, η ρήτρα είναι 40 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Χεσούς Βαγιέχο βγάζει συνεχόμενους τραυματισμούς και η απόκτηση αμυντικού κρίνεται επείγουσα για την ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι.
«Η σεζόν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά για την Εσπανιόλ, είμαστε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Παίζουμε ωριαίο ποδόσφαιρο και έχουμε καλή ομάδα. Δεν σκέφτομαι την Ρεάλ τώρα». Δήλωσε ο Μάριο Ερμόσο.
Τον παίκτη επίσης κοιτάζει η Άρσεναλ και μάλιστα αρέσει πολύ στον Ουνάι Έμερι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
