Στον Παναθηναϊκό υπολόγιζαν ότι ο Ματίας Λεσόρ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Άρη, στις 16 Νοεμβρίου, αλλά, ο 30χρονος σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις και υποβλήθηκε σε μαγνητική.
Απο τα αποτελέσματα προέκυψε ότι η επιστροφή του Λεσόρ θα καθυστερήσει και άλλο, θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασης, με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης και δεύτερου σέντερ.
Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα επιστρέψει ο Λεσόρ.
Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Δεκεμβρίου, ο Λεσόρ υπέστη κάταγμα περόνης, στο παιχνίδι με την Μπασκόνια και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Στις 23 Μαΐου, ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε, στο Final-4 της EuroLeague, έπαιξε 14:37 λεπτά. Ωστόσο, μετά, η κατάστασή του παρουσίασε επιπλοκές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

