LA LIGA-10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΕΛΤΑ-ΕΪΜΠΑΡ: 4-0
Γήπεδο: Μπαλαΐδος
Πάρτι της Θέλτα και του Ιάγο Άσπας στο «Μπαλαΐδος», με την ομάδα της Γαλικίας να συντρίβει την Εϊμπάρ με 4-0.
Η Θέλτα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μορ και Μπουφάλ στο 1’ και στο 4’ και στο 5ο λεπτό ο Άσπας με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, κρέμασε τον Ριέσγο κι άνοιξε το σκορ. Στο 15ο λεπτό ο Άλβαρεθ νίκησες τον Ενρίχ σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο 25’ ο κίπερ της Θέλτα είπε όχι και σε δυνατό σουτ του Ντιόπ. Και στο 36’ ο Άσπας έφυγε στην κόντρα και με φοβερή λόμπα από 30 μέτρα, κρέμασε ξανά τον Ριέσγο για το 2-0. Στο 39’ το σουτ του Κίκε έξυσε το δοκάρι της Θέλτα ενώ στο 47’ oίδιος παίκτης έχασε νέα ευκαιρία.
Στο 54’ ο Άλβαρεθ είπε όχι σε μακρινό σουτ του Ζορδάν και στο 56’ μετά από όμορφη κόντρα, ο Μπράις Μέντεθ με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Στο 72’ το πλασέ του Ορεγιάαν έφυγε έξω και στο 79’ έσωσε μετά από σουτ του Πένια. Λαι τελικά στο 82’ ο Άσπας με όμορφο πλασέ από κοντά έραψε το 4-0.
ΘΕΛΤΑ: Σέρχιο Άλβαρεθ, Ρονκάλια, Καμπράλ, Χουνκά, Μάγιο, Μπουφάλ (81’ Σίστο), Λομπότκα, Μπράις Μέντεθ, Άσπας (85’ Έκερτ), Μπελτράν, Μορ (73’ Γιοκουσλού)
ΕΪΜΠΑΡ: Ριέσγο, Αρμπίγια, Ντιόπ, Κότε (68’ Κουκουρέγια), Μπιγάς (68’ Άλβαρεθ), Πένια, Ορεγιάνα, Ντε Μπλάσις, Ζορδάν, Κίκε, Ενρίχ (58’ Τσαρλς)
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΛΕΓΑΝΕΣ: 2-0
Γήπεδο: Θιουδάδ ντε Βαλένθια
Τεράστια νίκη με 2-0 πέτυχε η Λεβάντε επί της Εϊμπάρ και βλέπει Ευρώπη.
Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο διάστημα αλλά στο 14ο λεπτό ο Καμπάνια έκλεψε στο κέντρο, έκανε όμορφη κούρσα και την κατάλληλη στιγμή άφησε στον Ροζέρ Μαρτί που με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 1-0. Στο 16ο λεπτό ο Όιερ είπε όχι σε σουτ του Καρίγιο, ενώ στο 29΄το σουτ του Ζέισον πέρασε μόλις άουτ. Στο 33’ ο Σίλβα έκανε το σουτ με την μπάλα να αλλάζει πορεία σε αμυντικό της Λεβάντε και τον Όιερ να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 43’ ο Ρέσιο από ιδανικό σημείο, πλάσαρε άστοχα.
Στο 51’ και στο 60’ ο Ροσίνα και ο Ρέσιο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες ενώ στο 78’ ο Εν Νεσρί αστόχησε εξ επαφής σε κόντρα της Λεγανές και στο 80’ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι. Ωστόσο στο 90ο λεπτό ο Ροσίνα με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Όιερ, Πόστιγο, Καμπάσο (30’ Τσέμα), Τόνιο, Ρομπέρ, Ροσίνα, Καμπάνια, Μοράλες, Μπάρντι, Ροζέρ Μαρτί (64’ Μπόατενγκ), Ζέισον (88’ Πέδρο Λόπεθ)
ΛΕΓΑΝΕΣ: Κουεγιάρ, Σιόβας, Ομερουό, Ταρίν (76’ Ελ Ζαρ), Χουανφράν (69’ Ρολάν), Σίλβα, Πέρεθ, Ρέσιο, Καρίγιο, Όσκαρ Ροντρίγκεθ, Μερίνο (61’ Εν Νεσιρί)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
