Η ιδέα για έναν αγώνα της Πριμέρα στις ΗΠΑ δεν αρέσει στην FIFA. Το πλάνο της ισπανικής Λίγκας ήταν το Τζιρόνα-Μπαρτσελόνα να διεξαχθεί στο Μαϊάμι στις 26 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Τζιάνι Ινφαντίνο, είναι αντίθετη στα σχέδια της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος και δεν πρόκειται να δώσει την έγκρισή της για να λάβει χώρα το εν λόγω ματς στις ΗΠΑ.
«Ήμασταν ξεκάθαροι. Μετά από αίτημα της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και άλλες αρχές, το συμβούλιο της FIFA συζήτησε την πρόταση να γίνει το επίσημο παιχνίδι στο Μαϊάμι. Το πόρισμα που βγήκε, ήταν πως τα επίσημα παιχνίδια των πρωταθλημάτων πρέπει να διοργανώνονται στην περιοχή που βρίσκεται υπό την αιγίδα της εκάστοτε ομοσπονδίας. Η FIFA και το συμβούλιο έχουν ξεκάθαρες απόψεις για αυτό», είπε σχετικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
