Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καπίνο: Μου έγινε φάουλ στο πρώτο γκολ

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού διαμαρτύρεται για τη φάση που η Σπόρτινγκ Λισαβόνας άνοιξε το σκορ- Δηλώσεις παικτών του Ολυμπιακού μετά την ήττα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παράπονα από τον διαιτητή Βίκτορ Κασάι έχει ο Στέφανος Καπίνο καθώς, όπως υποστηρίζει, του έγινε φάουλ στη φάση του πρώτου γκολ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σε δηλώσεις του ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο, τόνισε: “Στο πρώτο γκολ διαμαρτυρήθηκα γιατί νομίζω ότι ήταν φάουλ. Ο Ματιέ έπεσε πάνω μου και νομίζω ότι οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι. Απορώ πώς ο διαιτητής δεν το είδε. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα παρουσιαστούμε με τόσα κενά στην άμυνα στα επόμενα ματς και θα είμαστε πιο συμπαγείς”.

Δηλώσεις μετά το ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκαναν και οι:

Μάρκο Μάριν: “Το πρώτο ημίχρονο και η εμφάνισή μας είναι μάθημα για τη συνέχεια. Ήμασταν πολύ κακοί, είχαμε πολλά κενά. Δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και σε αυτό το επίπεδο πληρώνεις πάντα τα λάθη σου. Στην επανάληψη, ήμασταν πιο συμπαγείς, καλύψαμε χώρους, βελτιωθήκαμε και δείξαμε μαχητικό πνεύμα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια”.

Αλεξί Ρομαό: “Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα, αφήσαμε τους αντιπάλους να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις τους και μπήκαμε στο ματς άσχημα”.

Για το αν επηρεάζει το αποτέλεσμα τη συνέχεια στον όμιλο: “Όχι, είναι μόνο ένα παιχνίδι απο τα πολλά που έχουμε να παίξουμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όσα ακολουθούν και να κάνουμε ταμείο στο τέλος”.

Για αυτό που πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός ενόψει της συνέχειας: “Πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στην έναρξη του κάθε παιχνιδιού και να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας, σήμερα αυτό μας κόστισε”.

Ούρος Τζούρτζεβιτς: “Στο τέλος είναι αλήθεια ότι πλησιάσαμε κάπως, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο δεύτερο λεπτό και ένα τόσο γρήγορο δεύτερο, δεν μπορείς να πετύχεις κάτι περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά μετά το δεύτερο γκολ καταρρεύσαμε. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις από εκείνο το σημείο και μετά για να γυρίσεις το παιχνίδι. Η Σπόρτινγκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς αμυντικούς, καλό προπονητή και πολύ καλά στημένη στο γήπεδο. Εμείς έχουμε ακόμη 5 ματς και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

Μεχντί Καρσελά: “Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, δεχθήκαμε δύο γκολ γρήγορα, κάναμε αρκετά λάθη και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει αυτοπεποίθηση. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε, αν το είχαμε από το πρώτο ημίχρονο αυτό θα ήταν δικό μας το παιχνίδι. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την ήττα, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.

Σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο, τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη σήμερα και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη συνέχεια. Βέβαια, θα έπρεπε να έχουμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Σπόρτινγκ, γιατί τώρα μας περιμένουν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ”.

Φελίπε Πάρντο: “Είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα δώσαμε την μπάλα στο αντίπαλο, τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν αυτοπεποίθηση. Δυσκολευτήκαμε να αντιδράσουμε στην επανάληψη, ωστόσο στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να σκοράρουμε δύο τέρματα, παραλίγο μάλιστα να ισοφαρίσουμε”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ