Στην αντίδραση που έδειξε ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά στάθηκε ο Φελίπε Πάρντο, μετά το τέλος του αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. «Είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα δώσαμε την μπάλα στο αντίπαλο, τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν αυτοπεποίθηση. Δυσκολευτήκαμε να αντιδράσουμε στην επανάληψη, ωστόσο στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να σκοράρουμε δύο τέρματα, παραλίγο μάλιστα να ισοφαρίσουμε», δήλωσε ο Κολομβιανός διεθνής μεσοεπιθετικός στην κάμερα του Cosmote Sport TV μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Καλα, ας μην ειχαν οι αλλοι σπασει τα δοκαρια και σου λεγα τι χαρακτηρα θα εδειχνες στο 0-7...
Παντως ελπιζω αυτη να ειναι και η επισημη γραμμη απο τους καραπαπαρες: "Ολα καλα, η κακια η ωρα εφταιξε και προχωραμε με τον Χασι. Και δειξαμε και χαρακτηρα κι αν ειχε αλλα πεντε λεπτα το παιχνιδι, θα το ειχαμε σιγουρα γυρισει σε 4-3."
Και ύστερα βγήκε ο κακός λύκος και κυνηγούσε τα γουρουνάκιααααααα............!!!!!! Μάλλον τον μόλο σου έπρεπε να κρατάς και όχι τα γεννητικά σου μπιλάκια κάφρε.
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ? ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ή ΟΧΙ;ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ 0-6 0-7 ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ; ΕΕΕΕΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
χαχαχαχαχαχαχαχα,αν και εβαλε δυο γκολ,σε αλλο ματς αναφερεται!!!
Τι δειξατε ρε χοντραδι...FAIR PLAY λεγεται..
Πως ακριβώς παραλίγο να ισοφαρίσουν αφού μετά τη σέντρα του 2-3 που έγινε στο 92.20 έληξε. Σανός...