Quantcast
NEWS
145 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Σπόρτινγκ σεβάστηκε τον... θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ

Προηγήθηκε μόλις 0-3 αντί για 0-7 στο ημίχρονο και στο τέλος έδωσε στον Ολυμπιακό την χαρά της συμμετοχής - 3-2 αντί 7-2 η Σπόρτινγκ μέσα στο Φάληρο, διαπόμπευσε το ποδοσφαιρικό ανέκδοτο του Χάσι με 3 γκολ, 3 δοκάρια και απίθανα χαμένα τετ α τετ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

CHAMPIONS LEAGUE 4ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ: 2-3
ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης


Ενας Ολυμπιακός πραγματικό ποδοσφαιρικό ανέκδοτο γλύτωσε από συντριβή με διψήφιο αριθμό γκολ (!) από την εκπληκτική στο πρώτο ημίχρονο Σπόρτινγκ που χωρίς υπερβολές θα μπορούσε μόνο με τα δοκάρια και τα συγκλονιστικά τετ α τετ να πάει στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα προηγούμενη με 7-0. Το τελικό 3-0 υπέρ της Σπόρτινγκ κολακεύει αφάνταστα το τσίρκο του Χάσι που θα μπορουσε να έχει σπάσει το ρεκόρ με την Γιούβε (7-0) από το… ημίχρονο!
Η υπέροχη βραδιά που ζήσαμε οφείλεται κυρίως στον Χάσι που κατέβασε τον Ολυμπιακό λες κι έπαιζε με κανένα… παράρτημα χωρίς αμυντικό χαφ και με εξτρέμ τους Μάριν και Καρσελά που μαρκάρουν μόνο με τα ματια με αποτέλεσμα η Σπόρτινγκ να φτάνει για πλάκα απέναντι στον Καπίνο και να έχει σε ένα ημίχρονο τρία γκολ, δύο δοκάρια δύο μεγάλα τετ α τετ κι άλλες δύο καλές ευκαιρίες. Φυσικά η ευθυνη είναι και της διοίκησης αφού άφησε τον Ολυμπιακό να παίξει στο πιο κρίσιμο παιχνίδι που έκρινε το αν θα έχει ελπίδες για την τρίτη θέση με αριστερό μπακ ένα… δεξί μπακ και σέντερ μπακ το αμυντικό χαφ. Σε ένα καοκαίρι που ο Ολυ
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπόρτινγκ σεβάστηκε τον… θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε συντήρηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε τις πρώτες της ευκαιρίες στο 87 με τετ α τετ που έσωσε ο Καπίνο και στο 88 με δοκάρι. Ενώ πρόσσφερε και στον Ολυμπιακό την χαρά της συμμετοχής αφού στο 89 και τις καθυστερήσεις ο Πάρντο έβαλε δύο γκολ και έκανε το σκορ απόλύτως πλασματικό.

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί και το ματς έληξε πριν αρχίσει. Οι Πορτογάλοι πάγωσαν στο γήπεδο με το καλημέρα όταν στο 2ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ντουμπιά με κεφαλιά έγραψε το 0-1 με την άμυνα των ερυθρολεύκων απλά να τον παρακολουθεί. Στο 13' ήρθε το δεύτερο σοκ για την ομάδα του Χάσι όταν η Σπόρτινγκ έφυγε στην κόντρα με Ντουμπιά και Ζέλσον ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Καπίνο και έγραψε το 0-2. Πέντε λεπτά μετά το δοκάρι έσωσε τον Ολυμπιακό από τρίτο γκολ όταν ο Ζέλσον σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να βρίσκει το σίδερο. Στο 20' ο Ντουμπιά βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο ενώ δύο λεπτά μετά ο Καπίνο σταμάτησε τον Κοάτες σε τετ α τετ. Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να αντιδράσει και στο 27' είχε ένα σουτ με τον Καρσελά. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε όμως στο 40' η Σπόρτινγκ έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Ζέλσον ουσιαστικά προ κενής εστίας να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά στο 43' ήρθε το τρίτο γκολ για τους Πορτογάλους με τον Φερνάντες να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΟΣΦΠ και με πλασέ να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος η Σπόρτινγκ έκανε συντήρηση δυνάμεων για το πρωτάθλημα έχοντας πλέον εξασφαλίσει τη νίκη. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και στο 62' είχε ευκαιρία με τον Τζούρτζεβιτς να πλασάρει και τον Κοάτες να διώχνει την μπάλα. Κακό το παιχνίδι από εκεί και πέρα χωρίς αξιόλογη φάση μέχρι και το 88' όταν ο Ντοστ έκανε το σουτ αλλά ο Καπίνο έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Ντοστ, με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Πάρντο.

ΟΣΦΠ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Ένχελς, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Οτζίτζα, Φορτούνης (46'Ζντιέλαρ), Καρσελά (78'Πάρντο), Μάριν, Τζούρτζεβιτς (62'Εμενίκε).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. (Ζόρζε Ζέσους): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κοάτες, Ματιέ, Τζόναθαν Σίλβα, Ζέλσον Μάρτινς (73'Μπρούνο Σέζαρ), Μπατάλια, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ακούνια, Μπρούνο Φερνάντες (87'Ριστόφσκι), Ντουμπιά (62'Ντοστ).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ