Quantcast
NEWS
21 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μια ΑΕΚ που δύο μήνες… ξέχασε τι θα πει ήττα

Η ΑΕΚ του Χιμένεθ και το αήττητο σερί της που μπορεί να αυξηθεί κι άλλο… - Ανάλυση του aek365

Όταν επέστρεψε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Οι πολλές και απανωτές γκέλες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας είχαν φέρει την Ένωση σε αδιέξοδο. Στις 20 Ιανουαρίου όταν ο Χιμένεθ παρουσιάστηκε είχε πει, μεταξύ άλλων, πως θα ήθελε να είχε μπροστά του μια διακοπή του πρωταθλήματος για να μάθει την ομάδα, τους παίκτες του και να υπάρξει ηρεμία στα αποδυτήρια. Διακοπή δεν είχαμε τότε. Αντίθετα τα παιχνίδια ήταν απανωτά. Κι όμως δυο μήνες μετά και τώρα που έρχεται η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, βλέπουμε μια ΑΕΚ που ξέχασε τι θα πει ήττα… Σε 13 σερί παιχνίδια, για πρωτάθλημα και Κύπελλο η Ένωση με τον Μανόλο στον πάγκο της δεν έχει γνωρίζει την ήττα.

Μετράει 9 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ανέβηκε στη βαθμολογία, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, απέκτησε αγωνιστική ταυτότητα, αρχίζει και αποδίδει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και αποκτά ξανά νοοτροπία νικητή.

Ο ερχομός του Χιμένεθ, οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά και το «τέλος στην κατηφόρα» που είπαν και έκαναν πράξη οι παίκτες έχουν φέρει αυτό το αήττητο σερί.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι του Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ στις 18/1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο όταν και η Ένωση ηττήθηκε με 3-2, ήρθε ο Χιμένεθ να παρουσιαστεί στις 20/1 και τέσσερις ημέρες μετά (22/1) να καθίσει ξανά στον πάγκο της ΑΕΚ αρχίζοντας το σερί.

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια με τον Χιμένεθ στον πάγκο που η ΑΕΚ ξέχασε τι θα πει ήττα:

22/1 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0

25/1 Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-1 (Κύπελλο πρώτος αγώνας για τη φάση των 16)

28/1 Ξάνθη – ΑΕΚ 0-0 (με 10 παίκτες η ΑΕΚ από το ξεκίνημα σχεδόν του αγώνα μετά από αποβολή του Γκάλο)

1/2 ΑΕΚ – Λεβαδειακός 6-0 (Κύπελλο – ρεβάνς του 0-1 και πρόκριση στους 8)

5/2 ΑΕΚ – Βέροια 6-0

9/2 Πλατανιάς – ΑΕΚ 0-0 (Κύπελλο – πρώτο ματς για τη φάση των 8)

13/2 Ηρακλής – ΑΕΚ 2-2 (ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θύμισε κάτι από τα… παλιά. Θα μπορούσε να το κερδίσει, αλλά… αυτοκτόνησε)

19/2 ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0

26/2 ΑΕΚ – Λάρισα 3-0

1/3 ΑΕΚ – Πλατανιάς 3-0 (Κύπελλο – πρόκριση στους 4)

6/3 Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-1

12/3 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0

18/3 Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1

Τώρα έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων και επόμενο επίσημο παιχνίδι για την ΑΕΚ είναι για το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 2 Απριλίου στο ΟΑΚΑ (19.30). Η ΑΕΚ μπορεί να διευρύνει αυτό το αήττητο σερί της. Για το πρωτάθλημα εκτός από τον Παναθηναϊκό έχει να παίξει επίσης με τον Πλατανιά (εκτός) στις 6/4, με την Κέρκυρα (εντός) στις 9/4, με τον Λεβαδειακό (εκτός) στις 23/4 και με τον ΠΑΣ (εκτός) την τελευταία αγωνιστική στις 30/4.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ