Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ένταση στη δίκη των Τεμπών: Αποχώρησε με ασθενοφόρο ο Ρούτσι, αστυνομική βία καταγγέλλει η Κωνσταντοπούλου

Η κ. Καρυστιανού ανέφερε πως η ημέρα συμπίπτει με τα γενέθλια της κόρης της, καλώντας ειρωνικά τις αρχές να τη συλλάβουν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συνεχίζεται στη Λάρισα η δίκη για την τραγωδία των Τεμπών, μετά από διακοπή μισής ώρας λόγω της έντασης που επικράτησε στην αίθουσα και κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει νωρίτερα μέσα σε ήδη φορτισμένο κλίμα, με συγγενείς θυμάτων να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις συνθήκες διεξαγωγής, καθώς αρκετοί εξ αυτών δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην αίθουσα, ενώ άλλοι αναγκάζονταν να παρακολουθούν όρθιοι. Οι διαμαρτυρίες εντάθηκαν όταν επισημάνθηκε ότι θέσεις καταλαμβάνονταν από αστυνομικούς, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από παρευρισκόμενους όσο και από συνηγόρους.

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η τοποθέτηση της κ. Καρυστιανού, η οποία απευθυνόμενη προς την έδρα δήλωσε ότι θα παραμείνει μπροστά στη διαδικασία, ζητώντας να της υποδειχθεί ο νόμος που της το απαγορεύει. Η ίδια κατήγγειλε τη διαδικασία ως «φασιστική», με την πρόεδρο να απαντά ότι εάν συνεχιστεί η ίδια στάση θα αποβληθεί από την αίθουσα. Η ένταση κορυφώθηκε όταν η κ. Καρυστιανού ανέφερε πως η ημέρα συμπίπτει με τα γενέθλια της κόρης της, καλώντας ειρωνικά τις αρχές να τη συλλάβουν.

Παράλληλα, ο Πάνος Ρούτσι αποχώρησε από την αίθουσα καταγγέλλοντας τις συνθήκες διεξαγωγής, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε έντονη διαμαρτυρία για την παρουσία αστυνομικών που, όπως ανέφερε, παρεμπόδιζαν την ομαλή συμμετοχή στη διαδικασία. Νωρίτερα είχε προκληθεί ένταση και με αφορμή την προσπάθειά της να βιντεοσκοπήσει, παρά τη σχετική απαγόρευση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ