Την επιθυμία του ο Τζενάρο Γκατούζο να συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ιταλίας, εξέφρασε ο επικεφαλής της ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρά το γεγονός πως η ομάδα δεν θα βρίσκεται σε Μουντιάλ, για τρίτη διαδοχική φορά.
Σε δηλώσεις του, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Βοσνία, ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα τόνισε: "Του ζήτησα να μείνει, είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Υπάρχει μεγάλη σύνδεση με τους παίκτες και αυτό δεν πρέπει να χαθεί".
Από τη μεριά του, ο επικεφαλής της αποστολής της Εθνικής Ιταλίας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, δήλωσε: "Πρέπει να μιλήσουμε με καθαρό μυαλό. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά δεν πρέπει να τα μηδενίσουμε όλα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

